Favn Turbo gel F-23 in Etera set

Posebej oblikovan paket za športnike ter vse, ki bi radi preizkusili oba izdelka podjetja Favn. Posebej oblikovan paket za športnike ter vse, ki bi radi preizkusili oba izdelka podjetja Favn.
536962 3681

Ocene in mnenja

Opis

Favn Turbo geL F-23 in Etera, 100 mL

Turbo gel F-23

100 ml z visoko koncentriranima izvlečkoma kajenske paprike in popra poživlja krvni obtok in daje občutek gretja.

Vsebuje tudi eterična olja evkalipta. rožmarina in mete. ki še povečajo učinek. Dodatek mentola v začetni fazi po nanosu daje občutek hlajenja.

Izdelek naj nikoli ne pride v očesno sluznico, saj lahko zelo peče, v primeru, da se to vseeno zgodi očesno lsuznico izpirajte z veliko količino vode.

Uporaba Turbo gela F-23: izdelek nanesite na željeni predel telesa, ter ga v površino kože temljito vtrite, da bo občutek prijeten. Gel kožo dobro segreje, saj vsebuje ekstrakt kajenske paprike, ki lahko lokalno povzroči nastanek rdečice in s tem izboljša splošno lokalno prekrvavitev.

Etera. 100 mL

je primerna za sprostitveno masažo. Vsebuje visoko koncentracijo mentola iz poprove mete. ki daje občutek hlajenja in pomaga pri regeneraciji prizadetih delov telesa. Eterična olja evkalipta, bora, timijana, jelke. sivke in brina, še izboljšajo učinek in delujejo tudi aromaterapevtsko na celotno telo.

Uporaba Etera gela: izdelek nanesite na željeni predel telesa, ter ga v površino kože vtrite. Gel kožo v nasprotju z Turbo gelom dobroohladi, saj vsebuje eterična olja, ki v stiku s površino kože hitro izhlapevajo ter dajejo posledično hladilen učinek. Med drugim mešanica vsebuje tudi mentol, ki površino kože še posebej temeljito hladi.

Etera hladilni gel temeljito nanesite na površino kože telesa, ki ga želite ohladiti. Krema se pogosto nanaša na predele tilnika, senc, prstnega koša in podobnih predelov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dieta

Naj bodo dietni programi še tako premišljeno sestavljeni, je odgovor na vprašanje, katera dieta je za vas najbolj primerna, odvisen predvsem od vaših osebnih lastnosti oziroma naklonjenosti. Če vam hrana ne tekne in se vam zdi, da organizacija predpisov in receptov postaja že vaša druga služba, lahko dieto takoj prekinete. Vsekakor je to bolje, kot da nekaj tednov stiskate zobe in se nato spet vrnete na stara pota. Nekaj drži kot pribito: pogoste diete s tako imenovanim učinkom jo-jo (gre za izgubljanje in pridobivanje teže, ki si sledita drug za drugim) škodujejo zdravju bolj, kot če imate ves čas preveč kilogramov.

Informativni pregled velike množice različnih diet torej nikakor ne bo odveč.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Favn Favn
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja