Feligum Gingiva pri zmanjševanju vnetja dlesni, 60 priboljškov

Feligum Gingiva je priročen priboljšek za vašega psa ali vašega muca, z namenom da bi bilo njuno razpoloženje najboljše predvsem pa tudi užitek pri grizljanju. Feligum Gingiva je priročen priboljšek za vašega psa ali vašega muca, z namenom da bi bilo njuno razpoloženje najboljše predvsem pa tudi užitek pri grizljanju.
915521 16526

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Feligum Gingiva je priročen priboljšek za vašega psa ali vašega muca, z namenom da bi bilo njuno razpoloženje najboljše predvsem pa tudi užitek pri grizljanju. 

Bolečina predvsem pa vnetja ustne votline spadajo med pogoste bolezenske zaplete živalskih vrst. Ker si hišni ljubljenci ne umivajo zob je ustna higiena pogosto eden izmed perečih problemov vašega psa ali mačka. Pogosto je posledica tovrstnih zapletov prekomerno slinjenje, izražena bolečina, posledično nejevolja ljubljenčka, pojavi pa se pogosto tudi zadah v ustni votlini, kar pogosto opozori lastnika živali, da je v ustni votlini ljubljenca nekaj narobe.

Sestavine Feligum Gingiva priboljška

Močvirski oslad - lajša vnetno bolezen v gobcu živali, uničuje same mikrobe, bakterijske kulture

Omega maščobne kisline - so dober vira EPA in DHA maščobnih kislin, ki imajo prav tako kot pri človeku izredno pozitivne prednosti in jih je zaželjeno dodajati k hrani.

Odmerjanje priboljška Feligum Gingiva

Mačke in psi naj zaužijejo do 1 žvečljivo tableto/priboljšek do 1 krat dnevno. Priporočljivo je uporabljati vsaj do 6 tednov, priboljšek pa je varno uporabljati tudi dlje časa.

Tabletke so izredno mehke in primerne tudi za živali brez zob ali s poškodovanimi zobmi.

Feligum Gingiva priboljšek vsebuje mesne delce, glucerol, glukozni sirup za korekcijo okusa, ribje olje, škrob riževih zrn, omega maščobe, račja maščoba, močvirski oslad.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: AlfaVet AlfaVet
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov