Flora BimBio kopel & šampon, 200 mL

<strong>Flora bimBio kopel &amp; šampon je kozmetični izdelek, ki je namenjen negi vašega otroka od glave do peta. <br></strong> Flora bimBio kopel & šampon je kozmetični izdelek, ki je namenjen negi vašega otroka od glave do peta.
10723 10723

Ocene in mnenja

Opis

Flora bimBio kopel & šampon je kozmetični izdelek, ki je namenjen negi vašega otroka od glave do peta.

Izdelek je primeren za nežno, vsakodnevno umivanje kože vašega otroka.

Oblikovan in izdelan s popolnoma naravnimi rastlinski ekstrakti, vključno z blagimi površinsko aktivnimi snovmi, ki izhajajo iz sladkorja in riža beljakovin obogatenega z vlažilnimi in zaščitnimi sestavinami.

Prijeten vonj iz 100% eteričnih olj limone, pomaranče, limonske trave, vanilije in mandarine, ki narei kopel prijetnejši - izdelek je namenjen razvajanju nežne otroške kože.

Navodila za uporabo Flora bimBio kopel & šampona

Uporabite pri kopanju vašega otroka. Flora bimBio kopel & šampon nanesite na mokro kožo, lahko nežno vmasirate v površino las. Temeljito sperite.

Izdelek je primeren za vsakodnevno uporabo in sicer tudi za najbolj občutljivo kožo.

Dermatološko preizkušeno. Brez sintetičnih dišav, barvil, derivatov iz nafte, PEG, parabenov, natrijev laureth sulfatov, sintetičnih sredstev za zgoščevanje.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Debelost

Odločitve s pomočjo zdravnika
Zdravila: Zdravila za obravnavanje bolnikov, ki so debeli, predstavljajo neuporabno terapijo. Zmanjševalci teka ali sredstva, ki omilijo delovanje v črevesu in ki zmanjšajo privzem snovi (zmanjšujejo delovanje lipaze, to je encim, ki razgrajuje maščobe, tako da se lahko vsrkajo v kri), učinkujejo samo v kombinaciji s primerno spremembo obnašanja in telesno aktivnostjo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Flora Flora
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede