Fresh & clean tillflai zaščitne blazinice proti potenju, 10 kom

Blazinice uporabljamo, da se izognemo neprijetnim situacijam, ki nas spravljajo v zadrego, za zaščito oblačil. Blazinice uporabljamo, da se izognemo neprijetnim situacijam, ki nas spravljajo v zadrego, za zaščito oblačil.
578509 8122

Ocene in mnenja

Opis

Blazinice uporabljamo, da se izognemo neprijetnim situacijam, ki nas spravljajo v zadrego, za zaščito oblačil. Ker so blazinice obdelane s Sanitized, zavirajo razvoj nepovaljenih gostov in pomagajo ščititi pred neprijetnim vonjem. So nevidne in jih ne občutimo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Pomladi 2009 je v Munchnu potekal tridnevni seminar familylaba Puberteta je dejstvo, ne bolezen. V teh intenzivnih dneh je deset družin zelo odkrito govorilo o svojem položaju in pristalo na to, da se vsi pogovori posnamejo na film. Sodelovali so očetje, matere in mladostniki, stari od 12 do 20 let; vsem je bilo skupno to, da iščejo nove poti za skupno sožitje. Družine, ki nastopajo v tej knjigi, si želijo tako skupnost, ki bi izpolnjevala njihovo potrebo po povezanosti, pripadnosti in varnosti, hkrati pa tudi njihovo željo po rasti, avtonomiji, svobodi in razvoju. Radi bi imeli dobre medsebojne odnose, ne da bi morali pri tem zaradi drugih družinskih članov žrtvovati svojo integriteto. To velja tako za odnos mladostnikov do staršev kot obratno.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pearl Pearl
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja