Frezyderm Ac-Norm Total Control krema, 50 mL

Specializirana krema za celoviti pristop do blagih, zmernih in hudih aken. Specializirana krema za celoviti pristop do blagih, zmernih in hudih aken.
446220 3747

Ocene in mnenja

Opis

Frezyderm Ac-Norm Total Control krema je usmerjena k preprečevanju tako blagih, kot tudi zmernih in celo zelo hudih aken.

Deluje učinkovito ter ne maši por. Je brez parabenov.

Ciljno deluje na bakterije P. Acne ter zmanjšuje vnetja in preprečuje nastanek novih. 

Specializirana krema vsebuje naravne rastlinske izvlečke, ki niso tako agresivni kot farmacevtske molekule, ne povzročajo razbarvanja, fotosenzibilnosti ali fotogeniranja, odlično pa deluje pri zmanjševanju aken ter vnetij.

Preprečuje povečano izločanje sebuma, pomaga pri cistah in brazgotinah ter prispeva k glajenju videza aknaste, zabrazgotinjene kože.

Po uporabi kreme je koža vidno matirana, površina kože pa bistveno bolj gladka. Slednje zagotavlja unikatna formula, ki vsebuje tudi akacijevo in salicilno kislino, ti pa pomagata pri vnetjih ter preprečujeta pretirano izločanje maščob oz. sebuma.

Koža je po uporabi kreme Ac-Norm Total Control navlažena, elastična in pomirjena.

Dermatološko testirano.

Uporaba

Izdelek je potrebno nanesti na očiščeno in osušeno kožo 1 do 3x dnevno.

Priporočena nega za pomoč pri blagih oziroma zmernih aknah:

Pri blagih, zmernih aknah svetujemo naslednjo nego:
1. Frezyderm Ac-Norm Aktivna čistilna tekočina
2. Frezyderm Ac-Norm Normalizacijski losjon
3. Frezyderm Ac-Norm Total Control krema

Za celovito nego ter najboljše rezultate pri čiščenju aknaste kože je priporočljivo uporabljati vse navedene izdelke Frezyderm.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke - sodobna spoznanja o prehrani

AKRILAMIDI

Nastajajo pri močnem segrevanju krompirja in žitnih izdelkov. Ker jih vlaga ovira, ne nastajajo pri kuhanju in parjenju. V poskusih na živalih so dokazali, da vplivajo na nastanek raka in poškodujejo dedno zasnovo. Zakaj je tako, pa še ni povsem pojasnjeno. Čim bolj je neko živilo suho in čim bolj temna je njegova skorja, več akrilamidov je v njem. Kaj storiti? Vodi naj vas rek - pozlatiti namesto zažgati. To velja tudi za opečenec, pico, pecivo in piškote. Jedi, ki so najnevarnejše, so: pražen krompirček, čipsi, prepečenec in piškoti.

ANTIOKSIDANTI

Antioksidanti nevtralizirajo agresivne snovi (proste radikale), ki so, npr. v cigaretnem dimu, izpušnih plinih ali pesticidih in
lahko škodujejo celicam našega organizma. Varujejo pred rakom, srčnim infarktom in prezgodnim staranjem. Mednje sodijo recimo vitamini A, C in E, nekatere rudnine (železo, cink, baker, mangan, selen) in velika skupina -7 sekundarnih rastlinskih snovi. Za zdravje je priporočljivo pojesti 5 kosov sadja in zelenjave na dan.
Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: FrezyDerm FrezyDerm
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov