Fruit of the Earth 100 % rastlinski sok Aloe vere brez dodatkov, 946 mL

<p>Alojin sok je pridobljen iz povsem naravnega alojinega gela.</p>

Alojin sok je pridobljen iz povsem naravnega alojinega gela.

891284 5029

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Aloe vera sok
 
Prehransko dopolnilo za uravnoteženo prebavo in krepitev imunskega sistema
Sok je pridobljen iz 100 % aloe vera gela, ki po postopku hladnega stiskanja ohrani vse dragocene sestavine-kompleksne polisaharide, encime, vitamine in minerale.


Izbirate lahko med 100 % čistim sokom aloe vere ali različico aloe vera sok z dodanimi  sokovi gozdnih sadežev- gozdnih jagod, borovnic, robidnic, malin in bezgovih jagod.
 
Priporočen dnevni odmerek: 50-100 ml.
Vsebina: 946 ml

Priloge

Dodatni opis

Alojin sok je pridobljen iz povsem naravnega alojinega gela, ki ga pridobijo s hladnim stiskanjem. Zaradi tega ohrani aktivne snovi, ki so pomembne za svoje delovanje. To je še posebej pomembno za encime, ki sicer pri procesu pasterizacije izgubijo svojo aktivnost.

Gel v nepoškodovanem listu aloje je sestavljen iz mreže celičnine in celuloznih struktur. Pri odstranjevanju gela iz rastline poteče naravna encimska reakcija, zaradi katere pride do utekočinjenja gela. Ker gre za naravno encimsko reakcijo, to nikakor ne zmanjša koristnosti proizvoda.

Več o izdelku tudi tukaj

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Crohnova bolezen

Kako poteka spremljanje bolnika s Crohnovo boleznijo?
Zaradi kronične oblike obolenja je potrebno redno zdravljenje in spremljanje bolezni. Predvidene so redne kontrole pri gastroenterologu enkrat letno. Za oceno aktivnosti in teže bolezni se lahko uporablja poseben indeks (CDAI - Crohn disease activity index), ki za izračun uporablja nekatere klinične in laboratorijske parametre. Uporaben je predvsem za sledenje učinkovitosti zdravljenja v raziskavah. Aktivnost simptomatske bolezni se po potrebi spremlja z endoskopskimi preiskavami. Stanje črevesa ne odraža vedno težav. Lahko je vidno precej hudo vnetje v črevesju, bolnik pa nima velikih težav in obratno.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Fruit of the earth Fruit of the earth
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja