Futuro bandaža za komolec, M

Nudi oporo in lajša bolečine v komolcu in podlakti. Nudi oporo in lajša bolečine v komolcu in podlakti.
488496 9146

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Bandaža za komolec (epikondilitis) Futuro" s podpornima blazinicama nudi oporo in lajša bolečine v komolcu in podlakti, ki jih povzročajo teniški komolec ali komolec golfista, vnetje kite ali preprosto preobremenitev.

Uporaba pri

- Teniškem komolcu (epikondilitis radia lis)
- komolcu golfista (epikondilitis ulnaris),
- oteklinah,
- vnetju kite,
- preobremenitvenem sindromu.

Posebne značilnosti Individualna nastavljivost za popoln oprijem in stabilizacijo komolčnega sklepa. Oporne blazinice ciljno masirajo in pospešujejo potek zdravljenja.
Dodatne značilnosti in koristi Anatomska oblika za optimalno svobodo gibanja komolčnega sklepa.

- Se ne opazi pod obleko.

- V vse smeri raztegljiva tkanina za popoln oprijem.

- Do kože prijazen, zračen material za udobno nošenje.

- Nudi blažilen občutek toplote in izvaja nežno kompresijo.

- Mehki robovi za udobno celodnevno nošenje.

- Enostavna za uporabo.

- Uporaba za levo in desno roko.

Uporaba

Bandažo potegnite čez komolec. Konico komolca namestite v za to predviden del. podporne blazinice namestite na zgornjo in spodnjo stran podlakti
(radiaina in ulnarna stran) malo pod komolcem. Podlaket ovijte s trakom, tako da je bandaža za komolec na svojem mestu in da je udobna.

Material

 - 33 % elastodiena
- 23 % bombaža
- 23 % najlona
- 18 % poliestra
- 3 % elastana
- vsebuje lateks

Navodila za pranje

Pranje do 30°.
Brez sušilnega stroja.
Brez kemičnega čiščenja
Brez beljenja.
Brez likanja.

Mere v pregibu komolca

S- 23,0 - 25,5 cm
M- 25,5 - 28,0 cm
L- 28,0 - 30,5 cm

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Možgani in živci

Svet norih čudes
Količina informacij, ki jih možgani shranjujejo vsako sekundo, bi zavzela milijone popisanih knjižnih strani: med sprehodom zaznate rožo v vašem vidnem polju, ki jo v milisekundi registrirate in se istočasno v možganih zavedate, da ste zagledali rastlino (v preteklosti ste si shranili predstavo, kako zgleda roža). V trenutku ste sposobni opisati barvo cveta, velikost, obliko, v kakšnem stanju se nahaja, kje se nahaja, kakšne liste ima, način osvetljave, vonj - poleg vseh drugih vonjav - majskega hrošča (vi veste, kaj je hrošč) in tisoče drugih podrobnosti - in to ste sposobni zaznavati ves dan.

Nenehno sunkovito dovajanje informacij možgani filtrirajo. Le droben del informacij zajamemo zavedno. Velika večina drugih informacij pa se bodisi nezavedno dela bodisi so zavržene.

Če ste ljubitelj vrtnic, bodo vaši možgani videno vrtnico primerjali z že videnimi. Če bi bil cvet po nepričakovanem moder, bi verjetno takoj uporabili celotno zavedanje; če pa bi videli cel grm vrtnic, posamezen cvet sploh ne bi prišel do izraza. Tudi ko se nezavedno sprehodite z očmi, se lahko v vas prebudi asociacijska veriga - s tem se poveča obseg delovanja možganov: lahko se spominjate zadnjega zmenka, da je bil vaš vrt zalit, da je bil maj do zdaj še posebej hladen, da je vaš sin brez slabe vesti odnehal trenirati nogomet, ali na obleko z vzorcem cvetov vrtnic, ki ste jo videli včeraj.

Če vas katera koli stvar zanima, boste informacije, ki prehajajo v vas, prepojili s smislom, kar boste hranili v kratkotrajnem spominu nekaj minut. Lahko si boste mislili, da je bila to prva vrtnica v letu in boste to doživetje še v istem trenutku pozabili. Pri pomembnejših pozornostih pa se zna v vas prebuditi dolgotrajen spomin, na primer ko ste prvič videli modro vrtnico in se boste nanjo spominjali najverjetneje svoje celotno življenje.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Futuro Futuro
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja