Gehwol zaščita za nohte v svinčniku, 3 mL

Idealna zaščita pred pojavom nožnih in nohtnih glivičnih okužb. Idealna zaščita pred pojavom nožnih in nohtnih glivičnih okužb.
561479 2588

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Svinčnik razpolaga z nohtnim gladilom za predpripravo nohtne površine in negovalno konico za nanos učinkovin.

GEHWOL med zaščita za nohte v svinčniku združuje zanesljive naravne snovi, kot so olje jojobe, vitamin E, pantenol in bisabolol v učinkovito naravno formulo. Učinkovina clotrimazol dodatno ščiti pred pojavom glivic.
Telesu lastni provitamin pantenol zelo enostavno prodre v kožo in noht. Pantenonska kislina (vitamin B5) spodbuja regeneracijski proces celic.

GEHWOL med zaščita za nohte v svinčniku nudi idealno zaščito pred pojavom nožnih in nohtnih glivičnih okužb in oskrbi suhe, krhke in lomljive nohte z nujno potrebno vlago in jim povrne elastičnost. Noht pridobi svilnat lesk in izgleda zdrav. Svinčnik je zelo primeren tudi za nego nohtov na rokah.
Pri uporabi je GEHWOL med zaščita za nohte v svinčniku zelo praktična, saj razpolaga z nohtnim gladilom za nego nohtov, ki služi za predpripravo nohtne površine. Učinkovine se lahko nato enostavno in zelo varčno nanesejo. Z enim svinčnikom lahko naredimo približno 1000 nanosov (nega za 1000 nohtnih površin).

Vsebina

3 mL

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke - sodobna spoznanja o prehrani

Špinačni rezanel s piščančjim filejem so bogati z železom. Odtajajte globoko zamrznjen piščančji file, ga počez razrežite na rezine in popecite v ponvi na žlici olja. Posolite in popoprajte. Dodajte skodelico špinače s smetano in jo segrej te. Medtem s kropom oblijte 100 grezancev mie in počakajte nekaj minut, da nabreknejo. Precedite jih, dajte k špinačnemu mesu in potresite z naribanim parmezanom.
Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Gehwol Gehwol
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja