Geratherm Active Control zapestni merilec krvnega tlaka, 1 kos

Sodoben merilec krvnega tlaka, ki natančno izmeri krvni tlak kar na vašem zapestju. Sodoben merilec krvnega tlaka, ki natančno izmeri krvni tlak kar na vašem zapestju.
32898 32898
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Sodoben merilec krvnega tlaka, ki natančno izmeri krvni tlak kar na vašem zapestju.

Lastnosti zapestnega merilca krvnega tlaka

  • klinično testiran
  • enostaven za uporabo
  • 60. spominskih mest
  • možnost polnjenja vgrajene baterije

Namen merilnikov krvnega tlaka

Merilniki krvnega tlaka, ki so namenjen domači uporabi naj vam služijo le kot usmeritev. Uporabljati jih moramo skladno z navodili, da ne prihaja do napačnih rezultatov, ki bi nas lahko pretirano vznemirili in v nas prebudili neznansko skrb.

Krvni tlak se čez dan večkrat spremeni. Naše aktivnosti in celostni način življenja pripomoreta k višini našega krvnega tlaka. Običajno nam zgodaj zjutraj krvni tlak naraste, kasneje pa začne upadati. Ker se naš krvni tlak lahko spremeni v zelo kratkem času, se to pogosto odraža v razlikah pri zaporednih meritvah.

Merilnik krvnega tlaka uporabljajte za redno merjenje, ki bo indikator vašega stanja za izbranega zdravnika. Sproščeno vzdušje med vsakodnevnimi aktivnostmi in domača okolica prispevata na krvni tlak, ki se v zdravstvenih ustanov pogosto dvigne zaradi neprijetnih občutkov. Da boste lažje predstavili normalni krvni tlak v dejanskih vsakodnevnih okoliščinah, si izmerjene vrednosti zapišite in se o njih pogovorite z vašim zdravnikom.

Značilnosti Geratherm Active Control merilnika krvnega tlaka

Zapestni merilec krvnega tlaka Geratherm Active Control je priročen za domačo uporabo. Je natančen pri merjenju. Geratherm Active Control ima WHO indikator ter kontrolo gibanja in položaja. Ima kar 60 spominskih mest za opravljene meritve. Geratherm Active Control lahko zazna aritmijo.

Uporaba zapestnega merilnika krvnega tlaka Geratherm Active Control

Krvni tlak merite tako pogosto kot vam svetujejo zdravstveni delavci. Prepogosto merjenje ima lahko zavajajoč učinek, ki bo spodbudilo še dodatno vznemirjenost.

Pred merjenjem se vsaj deloma umirite in merilnik namestite v ustrezen položaj na zapestju. Ko ustrezno namestite merilnik pritisnite na tipko START in manšeta se bo pričela stiskati. Geratherm Active Control merjenje izvaja že med napihovanjem. Ko merilnik konča z merjenjem se bodo na zaslonu izpisale vrednosti.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Geratherm Geratherm
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja