G&G Vitamins Lepotni kompleks kolagen s hialuronsko kislino, 60 kapsul

G&G Vitamins Lepotni kompleks kolagen s hialuronsko kislino je inovativno prehransko dopolnilo, ki vsebuje mešanico različnih tipov kolagenov in sicer kolagen tipa 1 in 3, ob enem pa je obogaten tudi s hialuronsko kislino in C vitaminom. G&G Vitamins Lepotni kompleks kolagen s hialuronsko kislino je inovativno prehransko dopolnilo, ki vsebuje mešanico različnih tipov kolagenov in sicer kolagen tipa 1 in 3, ob enem pa je obogaten tudi s hialuronsko kislino in C vitaminom.
947032 13051

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

 

G&G Vitamins Lepotni kompleks kolagen s hialuronsko kislino je inovativno prehransko dopolnilo, ki vsebuje mešanico različnih tipov kolagenov in sicer kolagen tipa 1 in 3, ob enem pa je obogaten tudi s hialuronsko kislino in C vitaminom.

Prednost kolagena s hialuronsko kislino je predvsem ta, da so aminokisline v prehranskem dopolnilu pripralvjene tako, da dosegajo visoko biološko uporabnost, posledično pa tudi visoko absorbcijo. 

Sestavine prehranskega dopolnila G&G

Kolagen je ena najbolj zastopanih beljakovinskih molekul v človeškem organizmu. Kolagen daje volumen koži - filler effekt; ob enem pa je pomemben gradnik kože, mišic, sklepnega hrustanca. Ravno zato, ker je tako pomemben gradnik človeškega organizma, s starostjo pa se produkcija le-tega ne povečuje je nadomeščanje kolagena izrednega pomena za organizem. 

Hialuronska kislina je prav tako ključen element v strukturi kože. Pomanjkanje hialuronske kisline se kaže v starikavemu izgledu kože; prav tako pa je koža na izgled zelo suha. Hialuronska kislina je magnet za vodo, zato je njeno pomanjkanje v strukturi kože resen problem. 

C vitamin - ali drugače askorbinska kislina ima številne pomembne vloge v organizmu, saj sodeluje pri številnih procesih in jih uravnava. C vitamin je tako poglavitnega pomena pri zaščiti celičnih struktur, ob enem ohranja čvrstost dlesni, posledično zagotavlja zdravje zob. 

C vitamin zagotavlja normalno funkcijo ožilja, hrustanca in kože. 

Tabela vsebnosti aktivnih učinkovin

Povprečna vsebnost 1 kapsule   PDV%
Hidroliziran kolagen (Tip 1 in 3)* 450 mg
Rastlinska kapsula (HPMC) 120 mg
Vitamin C (askorbinska kislina) 50 mg 62,2
Hialuronska kislina 50 mg  

PDV - priporočen dnevni vnos
HPMC - hidroksipropilmetil celuloza
*Govejega izvora

 
PDV vrednosti za nekatere sestavine prehranskega dopolnila niso nujno določene. 

Prednosti prehranskega dopolnila G&G

  • izdelek je primeren za vegetariance
  • izdelek je primeren za vegane
  • ne vsebuje polnil in nepotrebnih snovi, pomembnih za izdelavo formulacije
  • ne vsebuje glutena, pšenice, sladkorjev polnil itd...
  • ...

Odmerjanje G&G Vitamins Lepotni kompleks kolagen s hialuronsko kislino

Odmerite po 1 kapsulo prehranskega dodatka na dan s kozarcem vode ali vam najljubše pijače, najbolje pred samim obrokom. Odmerjanje lahko po potrebi povečate na maksimalno dve kapsuli. 

Pakiranje 60 kapsul zadostuje za 60 dni redne uporabe pri jemanju po 1 kapsulo dnevno. 

Opozorila ob uporabi prehranskega dopolnila

  • izdelka ne jemljite če ste občutljiv na kakršno koli izmed sestavin dopolnila
  • izdelek ni primeren za otroke

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Noni - zdravi skoraj vse!

Znanec, ki me je videl vso zabuhlo zaradi alergije, mi je svetoval, naj začnem uživati noni, ki naj bi vseboval številne koristne snovi. Za razlago sem prosila Simono Stepančič, specialistko za razstrupljanje...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Odiseja življenja - pripoved za otroke in bodoče starše

Do sedaj se plod še ni obrnil. Zdaj je čas, da se to zgodi. Zadnji preval, ki ga naredi v rnarnnem trebuhu, je precej zapleten podvig. Za premikanje namreč ni več prav veliko prostora. Lahko se zgodi, da mora večkrat poskusiti. Toda zakaj se otrok nenadoma odloči, da se bo obrnil? Zakaj mu je prav v tem hipu dovolj bivanja v toplem maminem trebuhu? Morebiti ne more več odlašati srečanja, ki ga čaka že skoraj devet mesecev? Tega ne ve nihče. Gotovo je le to, da v tem trenutku uboga svoj NAGON in se poskuša postaviti v položaj z glavo navzdol. Več kot devetim izmed desetih otročkov to tudi uspe, preostali pa pridejo na svet z ritko oziroma medenica naprej ..

Odlomek je iz knjige Odiseja življenja; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: G&G Vitamins G&G Vitamins
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov