G&G Vitamins naravni astaksantin 4 mg, 30 kapsul

G&G Vitamins visoko kakovostno prehransko dopolnilo Naravni Astaksantin je pridobljeno iz mikroalg. Dodano ekstra deviško olje omogoča njegovo optimalno absorpcijo in ohranja biološko razpoložljivost. G&G Vitamins visoko kakovostno prehransko dopolnilo Naravni Astaksantin je pridobljeno iz mikroalg. Dodano ekstra deviško olje omogoča njegovo optimalno absorpcijo in ohranja biološko razpoložljivost.
1401 1401

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

 

G&G Vitamins visoko kakovostno prehransko dopolnilo Naravni Astaksantin je pridobljeno iz mikroalg. Dodano ekstra deviško olje omogoča njegovo optimalno absorpcijo in ohranja biološko razpoložljivost.

Astaksantin (astaxanthin) sodi v skupino karotenoidov kamor spada tudi beta karoten. Astaksantin je poznan tudi kot "kralj karotenoidov", pridobivajo pa ga iz mikroalge Haematococcus pluvialis.

Alge ustvarijo spojino astaksantin, da se zaščitijo pred stresnimi dejavniki okolja. Poleti, ko ribniki pričnejo usihati, astaksantin mikroalgam omogoča, da ohranijo svoj dedni zapis, kar jim omogoča ponovno rast tudi po večletnem sušnem obdobju.

Vodilni proizvajalec najkakovostnejšega astaksantina AstaPure® je razvil lasten več mesečni postopek gojenja, ki posnema naravno kopičenje astaksantina. Gojenje se začne s tako imenovano "zeleno fazo", ki zagotavlja, da alge uživajo optimalne pogoje za bujno rast, kasneje alge preselijo v edinstven fotobioreaktor v katerem se rast alg pospeši.

Pod močnim soncem v dolini Arava, ki je srca mogočne puščave Negev se alge popolnoma razvijo, nato nastopi "Rdeča faza", v kateri so alge izpostavljene stresnim razmeram, kar povroči, da alge pričnejo tvoriti trdo zaščitno lupino in proizvajati spojino astaksantin.

Brez pomožnih snovi

Dopolnilo Naravni Astaksantin je v obliki mehke kapsule. V nasprotju s tabletami, kapsule omogočajo polnitev brez uporabe dodatnih pomožnih snovi. Kapsule so posebej zasnovane za naravno razgradnjo, so lahko prebavljive ter omogočajo boljšo absorpcijo hranil med prebavo.

 

Povprečna vsebnost 1 kapsule   PDV%
Ekstra deviško oljčno olje 236 mg
Mehka kapsula
(Glicerol, modificiran škrob, karagenan,
brezvodni natrijev karbonat)
145 mg
Naravni vitamin E 22 iu
(d-alpha-tocopherol)
15 mg 125
Astaksantin AstaPure®
(Iz mikroalge Haematococcus pluvialis)
4 mg

PDV - priporočen dnevni vnos
HPMC - hidroksipropilmetil celuloza

NE VSEBUJE: gluten, pšenico, dodan sladkor, umetne konzervanse, polnila ali barvila.


Primeren za vegane ter vegetarijance, certificirano za Košer standard.

Navodilo za uporabo: 

1 kapsulo na dan. Priporočeno z obrokom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: G&G Vitamins G&G Vitamins
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov