Glucotabs tablete z okusom limona/limeta, 10 tablet

<strong>Glucotabs tablete vsebujejo ogljikove hidrate, pretežno v obliki glukoze ter ne vsebujejo glutena in snovi živalskega izvora.</strong> Glucotabs tablete vsebujejo ogljikove hidrate, pretežno v obliki glukoze ter ne vsebujejo glutena in snovi živalskega izvora.
528897 6667

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.Ena glukozna tableta Glucotabs vsebuje 4 grame ogljikovih hidratov.
 
Glukozne tablete Glucotabs vsebujejo ogljikove hidrate, pretežno v obliki glukoze ter ne vsebujejo glutena in snovi živalskega izvora. Tableto raztopite v ustih.
 
Glukozne tablete Glucotabs so na voljo v večih okusih:
 
-  malina
- pomaranča
- limona/limeta
- borovnica

Pakiranje Glucotabs tablet

Tablete Glucotabs so na voljo v dveh različnih pakiranjih. Manjše, kjer je 10 tablet v trpežnem tulcu, vam omogoča, da imate tablete vedno na dosegu roke. Večja plastenka vsebuje 50 tablet in je namenjena polnjenju tulca.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Imunski sistem

Boj proti okužbam
Eden najpomembnejši dosežkov uradne medicine sta zdravljenje nalezljivih bolezni in preventiva. Zaradi cepiv in zdravil, ki povzročitelje bolezni uničijo neposredno, so epidemije (na primer črne koze in kuga) že stvar preteklosti.

Toda orožje uradne medicine ima včasih nasproten učinek. Zaradi pretirane rabe antibiotikov so nekatera zdravila, ki naj bi bakterije uničila, v veliko primerih neučinkovita. Tri četrtine vseh oblik bakterije stafilokoka - odgovorne so za vnetje ran - so že odporne na penicilin. Okužbe, ki so se pol stoletja zdravile z antibiotiki, tako spet predstavljajo smrtno nevarnost. Bakterije so umetniki preobrazbe in novejše oblike lahko antibiotik neposredno deaktivira ali ga ponovno izloči. Polnemu izkoreninjenju lahko uide tudi virus herpes, ki povzroča vročinske mehurčke. Imunski sistem ali zdravila jih nekaj sicer zajezijo, preostale viruse pa zajame zimsko spanje ter čakajo na svojo priložnost, ki se pojavi, ko je imunski sistem oslabljen.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: BBI Health Care BBI Health Care
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja