Grassolind neutral 5x5 cm, 10 oblog

Vazelinska nelepljiva kontaktna mrežica iz redko tkane bombažne tkanine. Vazelinska nelepljiva kontaktna mrežica iz redko tkane bombažne tkanine.
450499#10 966

Ocene in mnenja

Opis

Značilnosti

Vazelinska nelepljiva kontaktna mrežica iz redko tkane bombažne tkanine, ki prepušča zrak in izločke iz rane; impregnirana z nevtralnim mazilom, ki se ne izpere niti pri izredno močnem izločanju iz rane; preprečuje neposreden stik z vpojno sekundarno oblogo; po potrebi se lahko reže na primerne velikosti; tudi po daljši uporabi ne povzroča občutljivostnih reakcij ali alergije. Mazilo na kontaktni mrežici vsebuje: beli vazelin, diglicerolester mono in dikarboksilne kisline, sintetični vosek.

Uporaba

Na splošno pri zdravljenju ran, posebej za ohranjanje mehke površine in robov rane, na primer pri urezninah, odrgninah ali raztrganinah, prav tako pri lahkih opeklinah ali oparinah, v plastični in kozmetični kirurgiji, pri ablaciji nohta, operaciji fimoze itd.; za prekrivanje odvzemnega ter implantiranega mesta pri transplantacijii kože in pri fiksaciji kožnega režnja; idealno tudi v dermatologiji za dermatološke bolnike ter bolnike preobčutljive na zdravila. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Shizofrenija

Se je shizofreniji mogoče izogniti?
Če je prišlo do primerov shizofrenije v družini, so pomembni jasni komunikacijski vzorci. Otroci ne smejo prejeti dvoumnih sporočil (na primer zmerjati in se ob tem smejati). V vsakem primeru pa se je treba tudi izogibati halucinogenim drogam.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Hartmann Hartmann
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja