x
Vse kategorije
Grassolind neutral 5x5 cm, 10 oblog
Grassolind neutral 5x5 cm, 10 oblog
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Grassolind neutral 5x5 cm, 10 oblog

Proizvajalec: Hartmann
Vazelinska nelepljiva kontaktna mrežica iz redko tkane bombažne tkanine.
Cena: 4,16 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaobloga

Ocene in mnenja

Opis

Značilnosti

Vazelinska nelepljiva kontaktna mrežica iz redko tkane bombažne tkanine, ki prepušča zrak in izločke iz rane; impregnirana z nevtralnim mazilom, ki se ne izpere niti pri izredno močnem izločanju iz rane; preprečuje neposreden stik z vpojno sekundarno oblogo; po potrebi se lahko reže na primerne velikosti; tudi po daljši uporabi ne povzroča občutljivostnih reakcij ali alergije. Mazilo na kontaktni mrežici vsebuje: beli vazelin, diglicerolester mono in dikarboksilne kisline, sintetični vosek.

Uporaba

Na splošno pri zdravljenju ran, posebej za ohranjanje mehke površine in robov rane, na primer pri urezninah, odrgninah ali raztrganinah, prav tako pri lahkih opeklinah ali oparinah, v plastični in kozmetični kirurgiji, pri ablaciji nohta, operaciji fimoze itd.; za prekrivanje odvzemnega ter implantiranega mesta pri transplantacijii kože in pri fiksaciji kožnega režnja; idealno tudi v dermatologiji za dermatološke bolnike ter bolnike preobčutljive na zdravila. 

Priloge

Ali ste vedeli

Shizofrenija

Se je shizofreniji mogoče izogniti?
Če je prišlo do primerov shizofrenije v družini, so pomembni jasni komunikacijski vzorci. Otroci ne smejo prejeti dvoumnih sporočil (na primer zmerjati in se ob tem smejati). V vsakem primeru pa se je treba tudi izogibati halucinogenim drogam.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaobloga

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.