Green People naravna črna maskara za podaljševanje trepalnic, 7 mL

Trepalnice so z uporabo naravne maskare močnejše in poudarjene od korenine do konic. Trepalnice so z uporabo naravne maskare močnejše in poudarjene od korenine do konic.
530492 10072

Ocene in mnenja

Opis

Trepalnice so z uporabo naravne maskare močnejše in poudarjene od korenine do konic ter jim daje razkošen naraven videz. Barva maskare se oprime celotne trepalnice kar jih navidezno podaljša in poveča njihov volumen, hkrati pa jih neguje in varuje.

•Naravna, obstojna in bogata mineralna črna maskara.
•Barva maskare se ne razmaže s trepalnic in ne pušča sledov.
•Hranljivi in vlažilni izvlečki negujejo in krepijo trepalnice.
•Vsebuje naravne sestavine za povečanje volumna in podaljšanje trepalnic.

Navodila za uporabo

S ščetko maskare enakomerno potegnemo od korena do konca trepalnic. Da dosežemo večjo intenzivnost poteg s ščetko ponovimo. Omenjen postopek izvedemo na zgornjih in spodnjih trepalnicah.

O kozmetiki Green People

Green People kozmetika je sestavljena iz precejšnjega deleža naravnih sestavin. Linija vsebuje predvsem naravne kozmetičneproizvode namenjene negi celega telesa.

Green People linija vsebuje tako proizvode za nego obraza, telesa, las, ust - pozabili pa nismo niti na moško nego, nego otrok in dojenčkov ter izdelkov za sončenje in linije brez vonja.

Vabljeni k prebiranju in nakupu odlične kozmetike Green People!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Kolcanje

Diferenciaina diagnoza
Kolcanje lahko povzročijo periferni vzroki (dražljaj sproži prevajanje po živcih, ki vodijo vali iz trebušne prepone) ali centralni vzroki (vzdraženi so živci, ki vodijo vali iz predela možganov, ki nadzira dihanje).

PeriJerni vzroki so lahko procesi, ki prizadenejo diafragmo (subfrenični absces, holecistitis, distenzija želodca, hiatusna hernija). Karcinom v distalnem delu požiralnika lahko povzroča disfagijo, ki jo spremlja kolcanje. Tudi tumorji v mediastinumu in obeh hilusih, plevritis in perikarditis lahko povzročijo kolcanje.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Green people Green people
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov