GreenNatural naravno tekoče intimno milo, 500 mL

<strong>GreenNatural naravno tekoče intimno milo je certificirana mešanica za kožo zelo ugodnih sestavin, ki negujejo še zlasti občutljivo kožo obraza ter telesa. </strong> GreenNatural naravno tekoče intimno milo je certificirana mešanica za kožo zelo ugodnih sestavin, ki negujejo še zlasti občutljivo kožo obraza ter telesa.
515604 12561

Ocene in mnenja

Opis

GreenNatural naravno tekoče intimno milo je certificirana mešanica za kožo zelo ugodnih sestavin, ki negujejo še zlasti občutljivo kožo obraza ter telesa.

GreenNatural naravno tekoče milo za intimno nego je tako primeren za vse ljudi z občutljivo kožo intimnih predelov. Intimno milo je certificirano z EcoBio certifikatom.

Intimno milo vsebuje

- ekstrakt ognjiča, ki deluje pomirjujoče
- ekstrakt borovnice: deluje osvežilno, kjub temu, da je tip kože še tako občutljv. Kremni intimni gel je zaradi ekstrakta borovnice nežen in osvežujoče mehak do kože.
- eterično olje sivke: deluje pomirjajoče, daje vonj intimnemu milu, intimne predele prijetno navlaži ter odišavi

Radodarna velikost 500 ml in s priročno pumpico – tako je primeren za celotno družino!

To tekoče naravno intimno milo ima priročno pumpico za odmerjanje in je nežno, le to pomirja intimne predele našega telesa.

Priporočamo ga pri uporabi NATU menstrualne skodelice.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

NATU - vse več žensk ji zaupa!

Vse več žensk prisega na NATU Udobno počutje tudi med menstruacijo Menstrualna skodelica NATU je prijateljica vseh žensk, ki želijo biti sproščene ter se počutiti udobno in svobodno tudi med...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Vnetje očesne veznice

Virusno vnetje očesne veznice. Soudeležba veznice nastopa pri virusnih okužbah in se večinoma pozdravi sama. Od trenutka okužbe do izbruha bolezni traja od osem do deset dni. Specifično zdravljenje (razen pri herpetični okužbi) ni mogoče. Za herpetične okužbe je na voljo protivirusno zdravilo. Očesnih kapljice, ki vsebujejo kortizon, naj se v splošnem ne bi uporabljalo, ker slabijo telesno obrambo ter s tem prej podaljšujejo potek bolezni. Le pri zelo hudih težavah je lahko smotrna kratkotrajna uporaba kortizona.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natu Natu
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov