Gynelys čistilni gel, 200 mL

<strong>Gynelys čistilni gel je izredno nežen gel, ki je namenjen negovanju sluznic ter za povsem splošno nego kože občutljivih predelov. </strong> Gynelys čistilni gel je izredno nežen gel, ki je namenjen negovanju sluznic ter za povsem splošno nego kože občutljivih predelov.
15908 15908

Ocene in mnenja

Opis

Gynelys čistilni gel je izredno nežen gel, ki je namenjen negovanju sluznic ter za povsem splošno nego kože občutljivih predelov.

Nežen čistilni gel za higieno občutljive ali razdražene kože in sluznice je primeren za nego poljubnega predela kože na površšini telesa, ki je prekomerno občutljiv ali pogosto reaktivno reagira ob nanosu številnih kozmetičnih izdelkov.

Lastnosti čistilnega gela Gynelys

Čistilni gel je primeren za negovanje kože, ki je prekomerno razdražena, hitro reagira na kozmetične izdelke, ki vsebujejo konzervanse ali morebitno razdraženo kožo na račun snovi, ki so kozmetičnemu izdelku dodane.

Njegove nežne čistilne sestavine omogočajo vsakodnevno uporabo. Gynelys s svojim blago bazičnim pH 7,5 pomaga uravnavati mikrofloro. Zaradi svojih aktivnih sestavin z pomirjujočimi lastnostmi (izvleček ognjiča, vlažilne sestavine…) Gynelys pomirja sluznico intimnih predelov in blaži občutek srbenja.

Uporaba Gynelys gela za čiščenje

Čistilno intimni gel uporabljajte kot gel za čiščenje, milo uporabite tako, da ga na predhodno omočeni koži dobro spenite in nato milo temeljito izperite.

Milo lahko s pridom uporabite na vseh predelih sluznic, ki jih ne razdraži, pač ša deluje pomirjajoče.

Samo za zunanjo uporabo na koži in sluznici, ki ni poškodovana.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Zdaj naj učenci staršem razkrijejo svoje odločitve v zvezi z izbranim domačim opravilom, pokažejo izrisani krivulji in ju ob mentorjevi pomoči razložijo. Starši pa naj mentorju poročajo o svojih opažanjih. Mentor naj si prizadeva, da bodo starši pohvalili njegovega varovanca, če se je držal dogovora. Nato naj se skupaj pogovorijo o popoldanskem urniku dejavnosti, zlasti o porabIjenem času za domača opravila, učenje in prosti čas. Pomembno je, da mentor vpraša učenca in starše o ritmu spanja in času jutranjega bujenja, nato se skupaj dogovorijo za urnik učenja in končno mentor varovancu oz. staršem posreduje tisti del priloženega gradiva, kjer so Nasveti šolarju glede učenja. Dogovor naj bo dokončen, saj se boste skupaj s starši in vašimi varovanci ponovno (in zadnjič) srečali le še enkrat, predvidoma na začetku pomladi. Vašemu varovancu ponovno povejte, da ste mu v prostem času (med odmori) na razpolago za nasvete, če vas poišče. Ponudite se za nasvet tudi staršem, če vas bodo poiskali.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: LysaSkin Laboratoires LysaSkin Laboratoires
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja