HealthAid B12 vitamin 1000 µg, 60 tablet

Izdelek HealthAid vitamin B12 ima izjemne lastnosti, saj vsebuje kar 1000 μg vitamina B12 na tableto. Njegovo delovanje je podaljšano in v telo se sprošča postopoma. Izdelek HealthAid vitamin B12 ima izjemne lastnosti, saj vsebuje kar 1000 μg vitamina B12 na tableto. Njegovo delovanje je podaljšano in v telo se sprošča postopoma.
422240 32653

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Izdelek HealthAid vitamin B12 ima izjemne lastnosti, saj vsebuje kar 1000 μg vitamina B12 na tableto. Njegovo delovanje je podaljšano in v telo se sprošča postopoma.

Kaj je vitamin B12?

Vitamin B12 je izrednega pomena za naše telo, saj nanj deluje zelo blagodejno. Omogoča normalno presnovo in dobro počutje. Skrbi za pravilno delovanje živčnega sistema. Odgovoren je tudi za normalno presnovo homocisteina in druge fiziološke funkcije. Sodeluje pri normalnem nastajanju rdečih krvničk. Če imate oslabljen imunski sistem, ga ta izdelek pomaga izboljšatu in dvigne odpornost. Odpravlja tudi utrujenost in izčrpanost.

Izjemno pomembno pa je tudi, da sodeluje pri eni od esencialnih življenjskih funkcij, in sicer pri celični delitvi. 

Komu je vitamin B12 namenjen?

Če imate pomanjkanje energije, si privoščite ta izdelek in dobili boste nov zagon v življenju. Raven energije se poveča na celodnevni ravni. Zato izdelek zaužijte zjutraj po zajtrku. Zaradi povečane energije odsvetujemo jemanje v npr. po večerji, saj bi to lahko povzročilo, da zaradi dodatne energije ne bi mogli zaspati. Jemanje po zajtrku je zato veliko bolj priporočljivo.

HealthAid B12 vitamin - tabela sestavin

1 tableta vsebuje povprečno:

Vsebnost hranil

1 tableta vsebuje

%PDV

Cianokobalamin (vitamin B12

1000 µg

40 000 %

Sestavine

Sladilo (ksilitol), sredstvo za vzhajanje (mikrokristalna celuloza), naravna aroma črnega ribeza, vitamin B12 (cianokobalamin), stearinska kislina in magnezijev stearat.

Način jemanja - režim odmerjanja

Otroci 3 – 14 let: ena tableta na dan pri zajtrku.

Odrasli in otroci starejši od 14 let: ena tableta na dan pri zajtrku (po potrebi lahko 2 tableti).

Tableto vstavite pod jezik, da se raztopi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Health Aid Health Aid
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja