Herbamare Original zeliščna sol, 125 g

Zeliščna morska sol z zelišči in zelenjavo. Zeliščna morska sol z zelišči in zelenjavo.
282642 3383

Ocene in mnenja

Opis

Zeliščna morska sol z zelišči in zelenjavo

Zeliščna sol Herbamare velja za enega bolj popularnih izdelkov Alfreda Vogla. Ima izreden svež okus, katerega skrivnost je v posebnem postopku izdelave, ki se imenuje maceracija. Zorenje poteka v posebnih sodih (od 4 – 12 mesecev), in sicer posamezna sol se v vakumu najprej posuši. Na koncu pa se zmeša vseh 12 vrst zeliščnih soli v eno kombinacijo – A.Vogel Herbamare.

Soli je dodana tudi morska alga Kelp, ki je naravni vir joda. Zelišča so naravnega izvora, ki so soli dodane takoj na začetku, sveže in ne posušene. To soli daje intenzivnost okusa.

Sestavine

Zeliščna sol Herbamare Original vsebuje 94 % morske soli in 6 % zelišč in zelenjave (zelena, por, kreša, česen, čebula, drobnjak, peteršilj, luštrek, bazilika, majaron, rožmarin, timijan ter morska alga Kelp).

Vsebnost

100 g zeliščne soli vsebuje:
Energijska vrednost: 90 kJ (22 kcal)
Beljakovine: 0,5 g
Ogljikovi hidrati: 4,5 g
Maščobe: manj kot 0,5 g

Uporaba

Herbamare Original uporabimo namesto soli pri pripravi solatnih prelivov, zelenjavnih jedeh, pri pripravi žitnih in krompirjevih jedi, pa tudi za pripravo juh, jajc in raznih namazov.

Opozorilo

zeliščna sol Herbamare Original ni primerna za ljudi, ki ne smejo uživati natrija. V tem primeru se priporoča uporaba soli Herbamare Diet.

Herbamare Original je pakiran v embalaži po 125 g in 250 g.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Polinevropatija

Odločitve s pomočjo zdravnika
Fizioterapija. Fizioterapija, predvsem medicinska gimnastika, ima pomembno vlogo pri zdravljenju nevropatij. Cilj je izboljšati oskrbo mišic z živci, povečati prekrvitev in okrepiti mišice. V ta namen se uporabljajo fizioterapija, izmenične in razgibaine kopeli ter toplotna in elektroterapija.


Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: A.Vogel A.Vogel
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja