Immunace Original za zaščito imunskega sistema, 30 tablet

Prehransko dopolnilo Immunace je proizvod znamke Vitabiotics ter je namenjen izboljšanju stanja imunskega sistema. Prehransko dopolnilo Immunace je proizvod znamke Vitabiotics ter je namenjen izboljšanju stanja imunskega sistema.
498904 24798

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Tomaž **** 9. 02. 2015 01:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Prehransko dopolnilo Immunace je proizvod znamke Vitabiotics ter je namenjen izboljšanju stanja imunskega sistema.

Immunace dopolnilo je vir telesu potrebnih vitaminov in mineralov, ki podpirajo delovanje imunskega sistema. V kolikor organizmu primankuje vitaminov in mineralov je le-ta podvržen prehladom in znižani imunski odpornosti.

Immunace prehransko dopolnilo je formula z dvojnim delovanjem, saj organizem "napolne" z vitamini in minerali, ki so nujni za normalno delovanje telesa ter imunskega sistema.

Antioksidanti, predvsem vitamina C in E, preprečujejo posledice oksidativnega stresa, ki ga povzročajo prosti radikali, naravni stranski produkt sončne svetlobe, kajenja cigaret, onesnaženja in stresa.

Učinkovine Immunace prehranskega dopolnila

Da bi zaščitili naš imunski sistem vsebuje formula Immunace skupno moč antioksidantov vitamina C in E, beta karotena, cinka, selena, folne kisline in drugin antioksidantov.

Odmerjanje Immunace prehranskega dopolnila

Immunace prehransko dopolnilo vzemite do enkrat dnevno, z dvema decilitroma vode, jemanje ne priporočamo na tešča, zato predlagamo, da prehransko dopolnilo vzamete po jedi.
S tem zagotovite optimalno absorbcijo hranil in preprečite morebitno slabost.

Uporaba Immunace prehranskega dopolnila

Prehransko dopolnilo Immunace jemljite neprekinjeno, še posebej v času prehladnega obdobja in mrzlega vremena. Jemanje dopolnila priporočamo tudi v času, ko je organizem fizično ter psihično utrujen.

Prehransko dopolnilo Immunace nima nobenih stranskih učinkov, še posebej če ga jemljete v skladu z režimom delovanja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vitabiotics Vitabiotics
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja