Islandica Menthol bonboni, 75 g

Bonboni so polnjeni z izvlečkom islandskega lišaja. Bonboni so polnjeni z izvlečkom islandskega lišaja.
287318 5189

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Islandica Menthol bonboni so polnjeni z izvlečkom islandskega lišaja. Ne vsebujejo sladil, sladkornih nadomestkov, umetnih arom, barvil in genetsko spremenjenih organizmov.

Uporabljamo zato ker nudijo prijetno svežino in obložijo grlo.

Sestava

Sladkor, glukozni sirup, sirup iz invertnega sladkorja, voda, 0.8 % izvlečka islandskega lišaja, karamelni sirup, izvleček sla­da, naravne arome. Bonboni vsebujejo gluten (iz izvlečka slada).

Pakiranje

Bonboni Islandica menthol so na voljo v embalaži po 75 g.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Poskrbite, da boste imeli vsak dan kakovosten čas za pogovor z otrokom. Pogovarjate se lahko tudi ob igri, če je otroku lažje. Vprašajte ga, kako želi, da bi se igrali z njim in njegovimi igračami, in rade volje upoštevajte njegove predloge za skupno igro. Alarmantni statistični podatki kažejo, da se otroci na teden v povprečju s starši pogovarjajo samo osemintrideset minut, televizijo pa gledajo kar enaindvajset ur na teden. Gledanje televizije ne bo razvilo otrokovih socialnih možganov tako, kot smo opisali.

Vzgajajte tako, da boste takrat, ko se bosta pojavila spor in nesoglasje, razsodni in mirni, kadar koli je to možno, namesto da začnete obtoževati, doživljati izbruhe jeze ali kritizirati. To pomeni, da si morate zagotoviti dovolj čustvene podpore.

Ne disciplinirajte v jezi, ampak mirno in odločno, s postavljanjem jasnih mej in določitvijo posledic.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: A.Vogel A.Vogel
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja