Jamieson elementarni magnezij 250 mg, 90 kapsul

<p>Magnezij pomaga pri razvoju in vzdrževanju kosti in zob.</p>

Magnezij pomaga pri razvoju in vzdrževanju kosti in zob.

476544 22420

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Lastnosti magnezija:

• Pomaga pri razvoju in vzdrževanju kosti in zob.
• Pomaga ohraniti pravilno delovanje mišic.
• Magnezij podpira pravilno delovanje živcev, mišic in srca.

Magnezij je eden od bistvenih mineralov potrebnih za ohranjanje zdravja in optimalne fiziološke funkcije. Vsaka celica v telesu potrebuje magnezij. Približno polovica magnezija v telesu najdemo znotraj celic telesnih tkiv in organov. Druga polovica se nahaja v kombinaciji s kalcijem in fosforjem v naših kosteh, zato je nujno, da jih ohranimo zdrave in močne.
Bistven je za reakcije, ki vključujejo sintezo in metabolizem beljakovin in je potreben za vezavo snovi na celične membrane. Magnezij je pomemben tudi pri ohranjanju zdravja srca in mišic.
Pomanjkanje magnezija ni neobičajno med populacijo, njegov vnos se je zmanjšal, predvsem pri tistih, ki imajo prehrano z zelo malo kalorijami ali visokimi beljakovinami / nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov. Pomanjkanje magnezija lahko povzroči izgubo nadzora nad krčenjem in sproščanjem mišic.

Magnezij Jamieson je oblikovan iz naravnih virov in je farmacevtsko preizkušen za zagotovitev popolne moči in je absolutno klinično čist.

Kaj naredi 250 mg magnezij iz laboratorijev Jamieson drugačnega ... in zakaj ta razlika pomeni konkurenčno prednost?

1) Na voljo je v obliki magnezijevega oksida

2) Visoka moč in učinkovitost

3) Naši premium prehranski dodatki, so izdelani z uporabo 360° ČISTOST procesa - najmanj 360 testov kakovosti, ki zagotavljajo sledljivost in zanesljivost surovine, varnost izdelkov, polno moč in so absolutno klinično čisti. Kar pa nas naredi še posebej superiorne - vsaka serija je posebej testirana in v primeru nečistoč tudi zavržena, kar lahko dokazujemo tudi z analiznimi certifikati vsake serije proizvodnje!

SESTAVINE

Na voljo je 90 kapsul.

Vsaka kapsula vsebuje:
Element Magnezij ................................... 250 mg

POMOŽNE SNOVI

Celuloza, stearinska kislina rastlinskega izvora, modificirana celulozna gum, celuloza topna v vodi, polietilen glikol, polisorbat 80, titanov dioksid, brazilski Palm Tree vosek.

SHRANJEVANJE

Med 15°C-25°C, stran od otrok.

INTERAKCIJE Z ZDRAVILI

Nekateri antibiotiki, antimikrobi in protivnetni dejavniki (eritromicin, neomicin) diuretiki (tablete za odvajanje vode), nekatera zdravila za zdravljenje raka (cisplatina), farmacevtske spojine penacillamine, tetraciklini.

HRANILNO IZČRPAVANJE

Aminoglikozidi, amfotericin B, Cholestryramine, kortikosteroidi, Digoksin, foskarnet, HRT-jev, diuretiki, peroralnih kontraceptivi, pentamidin, tiazidni diuretiki, alkohol, kronična ali prekomerna driska in bruhanje, slaba absorpcija, slabo nadzorovana sladkorna bolezen povzroča izgubo magnezija. Živila z visoko vsebnostjo oksalne kisline, kot so mandlji, blitva, kakava, rabarbara in špinače, lahko zmanjša absorpcijo magnezija.

OPOZORILA IN PREVIDNOSTNI UKREPI

Ne uporabljajte dodatka, če ste noseči ali dojite.

Nekateri ljudje lahko izkusijo prebavne motnje, kot so driska. TOKSIKOLOŠKI UČINKI Presežek magnezija lahko povzroči drisko, slabost in želodčne krče. Posamezniki, ki imajo težave z obdelavo velikega odmerka magnezija lahko razvijejo mišično oslabelost, zmedenost in težave z dihanjem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Sestavine prehranskih dopolnil

Poiščite sestavino prehranskega dopolnila. Dokument se ne sklicuje na: pričevanja uporabnikov, na monografijo Odbora za zdravila rastlinskega izvora, monografije nemške komisije E, monografije...

Preberi več...

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Jamieson Jamieson
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede