Jamieson vitamin D3 2000 IE, 60 tablet

Vnesite v telo zadostne količine nujno potrebnega vitamina D s prehranskim dopolnilom Jamieson vitamin D3 2000 IE. Vnesite v telo zadostne količine nujno potrebnega vitamina D s prehranskim dopolnilom Jamieson vitamin D3 2000 IE.
424501 33078

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Vnesite v telo zadostne količine nujno potrebnega vitamina D s prehranskim dopolnilom Jamieson vitamin D3 2000 IE.

Prednosti prehranskega dopolnila Jamieson vitamin D3

  • v tabletah
  • 2000 IE vitamina D3
  • preprosto za zaužitje
  • brez nepotrebnega odmerjanja

Delovanje prehranskega dopolnila Jamieson vitamin D3

Vitamin D je vitamin, ki je topen v maščobi. Je eden izmed bolj znanih vitaminov, vendar ga kljub temu večini prebivalcev v Sloveniji primanjkuje. Ste se tudi vi ravnokar vprašali kako je to možno, če lahko naše telo samostojno tvori vitamin D ob zmerni izpostavljenosti soncu?

Naš sodoben način življenja le stežka omogoča učinkovito in varno izpostavljenost soncu. Večinoma se zadržujemo v zaprtih prostorih, kjer nas sonce niti ne oplazi. Tako v službi, kot doma in med popoldanskimi aktivnostmi, se zadržujemo stran od sončnih žarkov. Še dodatno je pomanjkanje vitamina D prisotno v jesensko zimskih mesecih. Takrat večino dni sonce niti ne pokuka izza oblakov. Zadostno količino vitamina D bi sicer lahko zaužili z vnosom ustreznih živil, vendar nam tudi za to običajno zmanjka časa.

Ker je vitamin D ključen za številne funkcije telesa, se moramo zavedati, da lahko premajhna koncentracija tega vitamina prinese tudi različne vplive in posledice za naše telo ter življenje. Zelo enostaven način za vnos zadostne količine vitamina D so prehranska dopolnila.

Za ustrezen vnos boste poskrbeli že z eno tableto prehranskega dopolnila Jamieson vitamin D3 2000 IE.

Vitamin D je nujen za človeško telo iz več razlogov. Prispeva namreč k delovanju številnih telesnih funkcij. Znano je, da prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema. Ob tem je potrebno poudariti tudi dejstvo, da prispeva k vzdrževanju normalnega delovanja mišic. Prav tako prispeva k vzdrževanju normalnih kosti in tudi zob. Ob zadostnih količinah vitamina D poteka normalna absorbcija kalcija in fosforja. Vitamin D prispeva tudi k normalni ravni kalcija v krvi. Vlogo pa ima tudi pri procesu delitve celic.

S tako pestrim naborom razlogov, zakaj potrebuje telo zadostne količine vitamina D, odločitev za prehransko dopolnilo Jamieson vitamin D3 2000 IE ne bo težka.

Sestavine

Ena tableta vsebuje 50 μg (2.000 i.e.) vitamina D (holekalciferol).

Jemanje prehranskega dopolnila

Odmerite po 1 kapsulo prehranskega dopolnila na dan. Odmerjajte s kozarcem vode ali druge tekočine. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Jamieson Jamieson
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja