Jericho darilni paket šampon za mastne lase in balzam

Darilni paket izdelkov Jericho za nego las vsebuje šampon za lase in balzam za lase. Darilni paket izdelkov Jericho za nego las vsebuje šampon za lase in balzam za lase.
936243 16050

Ocene in mnenja

Opis

Jericho izdelki za nego las vsebujejo izjemno formulo aktivnih mineralov Mrtvega morja in rastlinskih ekstraktov. Široka izbira šamponov, balzamov in mask poskrbijo za vaše lase in jih naredijo vidno sijoče.

Jericho šampon z minerali nežno umije vaše lase:
- lasje postanejo obvladljivi,
- lase posvetli in jim da sijaj,
- visoka koncentracija mineralov Mrtvega morja revitalizira vaše lasišče in lasne korenine.

Uporaba:
Nanesite šampon na mokre lase, nežno masirajte in dobro izperite.

Jericho balzam za lase je sestavljen iz mineralov Mrtvega morja in rastlinskih ekstraktov:
- lasje pa postanejo sijoči in ukrotljivi,
- enostavni za oblikovanje,
- vplivajo na stanje lasišča.

Uporaba:
Po uporabi šampona, nanesite balzam na lase in ga nežno z blazinicami prstov masirajte po lasišču.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Učite se umetnosti majhnih dejanj ljubezni. Dobro veste, s čim najbolj razjezite svojega partnerja. Prav tako pa veste, s čim ga spravite v veselje. To ne pomeni le spolnosti, vendar ni slabo za začetek. Pozdravite ga z veselim objemom in poljubom, ko pridete domov. Presenetite jo s kavo v postelji nekega deževnega torkovega jutra.

Vsak dan preživljajta čas skupaj. Zelo pozorni ste na dogovore pri frizerju, na najljubšo Tv-oddajo in na vaš knjižni krožek - kaj pa vaš zakonec? Preživite 20 do 30 minut na dan v kramljanju drug z drugim o vsakodnevnem življenju.

Ne igrajte se igrice, kdo je kriv. Ce predstavite svojega partnerja kot slabega, zanemarjate 80 do 90 odstotkov, kar je v njem ali v njej resnično čudovitega. Kritiziranje, zamere, spori in sovražnost k ničemer ne pomagajo. Raje svoje skrbi izrazite mirno in se iskreno pogovorite o svojih občutkih.

Pazljivo poslušajte svojega zakonca. Ne poskušajte se braniti ali prepirati ... Samo spoštujte, kar vam je partner rekel. Že samo s tem lahko naredite veliko, da končate prepir in najdete bolj zdravo skupno stališče.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Jericho Jericho
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Kranjc Maja