Jericho, Maska iz blata za mastno in razdraženo lasišče, 200 g

Ščiti in varuje lasišče, ter krepi lasne korenine, jim nudi lesk in naravni videz las.<br> Ščiti in varuje lasišče, ter krepi lasne korenine, jim nudi lesk in naravni videz las.
570346 2820

Ocene in mnenja

Opis

Je bogata z blatom Mrtvega morja. Regenerira lasišče razdraženo od barvanja in kemičnih procesov. Ščiti in varuje lasišče, ter krepi lasne korenine, jim nudi lesk in naravni videz las.

Uporaba

Uporabite po umivanju glave 1-2 tedensko. Nanesite na mokre lase in nežno masirajte 5-8 minut. Izperite s toplo vodo. Za boljše rezultate predhodno uporabite Šampon iz črnega blata  Jericho in Balzam za lase Jericho.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Herpes simplex

Odločitve s pomočjo zdravnika Sredstva proti virusom. Če pogosto prihaja do herpesa in so oblike pojavitve zelo hude, je treba razmisliti o sredstvih proti virusom. Sredstva, ki obstajajo v obliki tabletk in sokov ali so kot kratke infuzije, zaustavijo razmnoževanje virusa. Jemati jih je treba od pol do enega leta. Virusov sicer ne morejo popolnoma odstraniti, skrajšajo pa dobo zdravljenja in zmanjšajo število pojavitev.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Jericho Jericho
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Kranjc Maja