Jericho Men čistilno mleko za obraz, 200 mL

<strong>Jericho Men čistilno mleko za obraz je inovativna ter priročna nega za vse moške, ki po britju ali le po potrebi potrebujete posebno moško nego obraza. </strong> Jericho Men čistilno mleko za obraz je inovativna ter priročna nega za vse moške, ki po britju ali le po potrebi potrebujete posebno moško nego obraza.
9880 9880

Ocene in mnenja

Opis

Jericho Men čistilno mleko za obraz je inovativna ter priročna nega za vse moške, ki po britju ali le po potrebi potrebujete posebno moško nego obraza.

Jericho Men čistilno mleko za obraz je edinstven poizvod, ki je formuliran predvsem za modernega moškega. Čistilni gel kožo globinsko očisti, jo neguje ter je poleg vsega ne izsuši. Zaradi visoke vsebnosti vitamina C, postane koža napeta in sveža. Izvleček kamilice pa kožo mehča in jo pomirja.

Uporaba Jericho Men mleka za obraz

Jericho Men čistilno mleko za obraz uporabite redno za čiščenje moške kože obraza. Obraz predhodno dodobra navlažite, nakar nanesite na površino obraza mleko ter ga z blazinicami prstov nežno vtrite v površino kože obraza.
Splaknite obraz s toplo vodo in nanesite mleko, ter ga s krožnimi gibi odstranite s kože. Še enkrat splaknite z vodo. Uporabljajte enkrat dnevno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Možganska kap

Po zdravljenju v bolnišnici ali po pregledu pri nevrologu je potrebno jemati zdravila za:

• zniževanje krvnega tlaka. Bolnik mora imeti krvni tlak pod 140/90mmHg, pri pridruženi sladkorni bolezni pod 130/85,

• zniževanje holesterola: statini (ciljne vrednosti holesterola so 5 mmollI oziroma HDL pod 2,6 mmolll),

• zniževanje sladkorja v krvi pri pridruženi sladkorni bolezni,

• zdravila za preprečevanje zlepljenja trombocitov (acetilasalicilna kislina 100 mg, klopidogrel 75 mg) ali za preprečevanje strjevanja krvi (varfarin) po navodilih specialista,

• potrebno je skrbno zdraviti bolezni srca (preddvorno migetanje, okvare srčnih zaklopk, stanje po srčnih infarktih, popuščanje srca itd.) in ateroskleroz ne spremembe vratnih arterij
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Jericho Jericho
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Kranjc Maja