Junior Banz modra sončna očala za otroke stare od 4 do 10 let

Junior Banz nudijo 100% zaščito pred UVA in UVB žarki s stekli kategorije 3. Junior Banz nudijo 100% zaščito pred UVA in UVB žarki s stekli kategorije 3.
13445 13445

Ocene in mnenja

Opis

Junior Banz nudijo 100% zaščito pred UVA in UVB žarki s stekli kategorije 3. Okvir je izdelan iz visoko kakovostnega polikarbonata, zaradi česar so očala lahka in trpežna. Dodan je pašček, ki se uporablja po želji in neoprenska vrečka za shranjevanje očal. Vse je barvno uskaljeno z očali v trendovskih barvah, ki jih imajo otroci radi.

Zaradi upogljivih ročajev Junior Banz so očala bolj vzdržljiva, odlično se prilagajajo tudi pri razigrani igri otrok, istočasno pa so zelo udobna za nošenje.

Velikost: od 4 do 10 let

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Ali bodo vsi otroci enako čutili posledice? 

Znanost na to vprašanje ne zna dati natančnega odgovora. Ker je vsak otrok enkraten, vplivov dolgotrajnega joka ni mogoče z gotovostjo napovedati. Nekateri otroci bodo imeli pozneje v življenju samo blago nevrozo, ker je stres v zgodnji mladosti spremenil ključne sisteme v možganih, pri drugih, ki so dedno bolj ranljivi in doživijo še dodaten stres, na primer zaradi izgube človeka ali ker so žrtve ustrahovalca, pa se lahko razvije najhujša oblika anksioznih ali depresivnih motenj. 

Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Baby banz Baby banz
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede