Krauterhof Face dnevna krema za obraz, 50 mL

Krauterhof Face dnevna krema za obraz je inovativna svilnato mehka krema za negovanje obraza ter predvsem suhih predelov, ki potrebujejo intenzivno vlaženje kože telesa. Krauterhof Face dnevna krema za obraz je inovativna svilnato mehka krema za negovanje obraza ter predvsem suhih predelov, ki potrebujejo intenzivno vlaženje kože telesa.
947016 10448

Ocene in mnenja

Opis

Krauterhof Face dnevna krema za obraz je inovativna svilnato mehka krema za negovanje obraza ter predvsem suhih predelov, ki potrebujejo intenzivno vlaženje kože telesa.

Kozmetična krema Krauterhof Face oplemeniti površino kože telesa z hialuronsko kislino, ki je pravi magnet za vodo. Koža je p nekajkratnih nanosih vidno učvrščena in celovit bolj napeta. 

Krema Krauterhov ima prijeten privlačen vonj, ki naredi kožo obraza vibrantno in bolj mehko. 

Sestavine in poudarki

Hialuronska kislina - hialuronska kisloina je vir vlage in dermalne hidracije. Ker sščasoma porpada oziroma se pordukcija s staranjem ne povečuje je nujno, da le-to vnašate s pomočjo kvalitetnih kozmetičnih krem. Krema daje koćži madosten in vibranten videz. 

Aktivne sestavine - delujejo v kombinaciji sinergistično, kožo učvrstijo ter izboljšajo njihovo napetost. 

Krema ima nežen svež vonj in je primerna tudi za občutljivo kožo.

Uporaba Krauterhof Face dnevne kreme

Pred uporabo kreme Krauterhof poskrbite za intenzivno čiščenje kože, saj boste le tako poskrbeli, da bo vaša koža sprejela vse komponente kozmetične kreme Krauterhof. 

Face kremo nanesite v tanki plasti, kolikor je to potrebno nakar kremo prijetno razmažite in s krožnimi gibi vtrite, da se krema v celoti vpije v površini kože. 

Frekvenca dnevnih nanosov: kremo nanesite do 2x dnevno oziroma po potrebi. 

Lonček po uporabi zaprite. Kremo hranite na sobni temperaturi in je ne puščajte izpostavljeno neposredni sončni svetlobi.

Opozorila ob uporabi

Izdelek shranjujte na mestu, ki ni dosegljivo otrokom. 

Lonček po uporabi kreme vedno tesno zaprite, kremo pa shranjujte na temnem pristoru pri sobni temperaturi. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zvišan krvni tlak

Dodatek za zdravnike
Posebna opozorila

Bolnike z zvišanim krvnim tlakom, ki pogosto nimajo nobenih težav zaradi visokega krvnega tlaka, najdemo običajno povsem naključno. Npr. ob prihodu v ambulanto zaradi poškodbe ali prehlada mu izmeri te tudi krvni tlak. V primeru povišanih vrednosti ga povabite na kontrolni pregled, da ponovno ocenite višino krvnega tlaka, in v primeru povišanih vrednosti začnite nadaljnji diagnostični postopek pri bolniku s hipertenzijo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: IRIS Cosmetic IRIS Cosmetic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov