La Roche Posay Lipikar gel za prhanje za občutljivo in suho kožo, 400 mL

<strong>La Roche Posay Lipikar gel za prhanje za občutljivo in suho kožo koži nudi popolno čistočo in jo ne izsuši ali draži.</strong> La Roche Posay Lipikar gel za prhanje za občutljivo in suho kožo koži nudi popolno čistočo in jo ne izsuši ali draži.
525049 7006

Ocene in mnenja

Opis

La Roche Posay Lipikar gel za prhanje za občutljivo in suho kožo koži nudi popolno čistočo in jo ne izsuši ali draži.
 
Blaga baza za čiščenje kožo ne izsuši, hidratizirajoče in hranljive učinkovine ščitijo in obnavljajo hidrolipidni sloj, La roche Posay termalna voda pa pomirja oslabljeno kožo in daje občutek ugodja.

Izdelek lahko uporabljajo tako dojenčki kot otroci, pod nadzorom staršev, vsekakor pa je pirmeren tudi za suhi in atopično kožo odraslih oseb. Izdelek je obogaten z niacinamidom ter zaščitnim karitejevim maslom. Obe sestavini delujeta protektivno, zaščitita kožo pred prekomernim izhlapevanjem dermalne vlage.

Uporaba La Roche Posay Lipikar gela za prhanje

Gel za prhanje nanesite na vlažno kožo telesa tako, da se peni, dobro izperite ter posušite kožo. Peno dobro izperite s površine kože ter kožo rahlo osušite z brisačo.

Izdelek lahko uporabite tudi do večkrat tedensko.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Stres in dobro počutje

Stres in delavne razmere
Uredite si delovno mesto

Delovne razmere so vsakdanje, avendar pomembne. Še vedno je veliko delovnih mest, ki so slabo urejena. Pogosto gre za ignoranco, večina današnjih delodajalcev pa se zaveda pomembnosti preventivnih ukrepov do te mere, da se le stežka izogne iniciativi delovnega kolektiva. Kritično morate preveriti ergonomijo, prostorsko in komunikacijsko vzdušje. Kjer je v pisarnah prepih ali deluje klimatska naprava neprestano prevroče ali premrzlo ter so zaposleni izpostavljeni hrupu, se najverjetneje nihče ne bo mogel osrediniti na delo. Lahko igro bo imel stres tudi v delovnem okolju, kjer se zaposleni ne morejo umakniti delovnemu prostoru niti med odmorom.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: La roche posay La roche posay
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja