Lunette klasična menstrualna skodelica velikost 2, za srednje močan tok

Skodelica Lunette je nova in izboljšana verzija menstrualnih skodelic. Skodelica Lunette je nova in izboljšana verzija menstrualnih skodelic.
508080 11098

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Mateja **** 11. 10. 2013 02:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Ali ste vedeli, je prvo menstrualno skodelico izumila ameriška igralka, Leona Chalmers leto1930, in to iz gume? Chalmersova je bila napredna, a ženske tistega časa niso bile pripravljene sprejeti nove zamisli, saj takrat ni bilo spodobno, da se ženske dotikajo predela nožnice. Proizvajalci tamponov so se temu izognili z dobavo distančnikov. Tamponi so marketinško bolj uspeli, saj so jih ženske potrebovale vsak mesec.

Ženske si danes želimo več, in to tudi dosegamo. Želimo si najboljšo, udobno in zdravo izbiro. Sodobni čas prinaša tudi sodobnost v tistih dneh. Čedalje več deklet in žena se odloča za nove alternative.

Skodelica Lunette je nova in izboljšana verzija menstrualnih skodelic, ki je dokazala udobnost in najboljšo priljubljenost med uporabnicami. Ima prilagojeno dolžino, peceljček, ki je prilagodljiv in raven, po potrebi se ga tudi odreže, ter večje luknjice za lažjo sprostitev vakuuma. Skodelica je motnega videza, vendar gladka, zaradi lažjega čiščenja. Skodelica Lunette je pakirana v komletu z vrečko za shranjevanje iz satena.

Skodelica je dobavljiva tudi v zeleni in modri barvi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke - sodobna spoznanja o prehrani

PRAVILNIK O HIGIENI ŽIVIL

V njem je določeno, katere ukrepe je treba upoštevati pri izdelovanju, predelavi in uporabi živil, da bi porabnike obvarovali pred mikroorganizmi, povzročitelji bolezni, ostanki in škodljivimi snovmi.

PRIPRAVLJENA HRANA

S to besedo označujemo že skoraj pripravljeno hrano, ki jo z nekaj potezami pripravimo za použitje. Taka je recimo globoko zamrznjena pica, takšne so tudi pripravljene omake za testenine, ki jih moramo le pogreti.
Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lunette Lunette
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja