Lajšanje bolečin na naraven način (popolni priročnik), Richard Thomas

Popolni priročnik za lajšanje bolečin na naraven način je verodostojen in celovit vodnik po številnih oblikah naravnega lajšanja bolečin, ki so na voljo. Popolni priročnik za lajšanje bolečin na naraven način je verodostojen in celovit vodnik po številnih oblikah naravnega lajšanja bolečin, ki so na voljo.
16127 16127

Ocene in mnenja

Opis

Priročnik je strokovno pregledala Tadeja Demšar, dr. med., spec. spl. med.

Priročnik razlaga, kako bolečine vplivajo na telo in kako se telo spoprijema z njimi, svetuje ustrezne metode za lajšanje bolečin in ponuja smernice za preprečevanje nadaljnjih bolečin.Ublažite bolečine na naraven način s hitrimi in učinkovitimi tehnikami kot so:
- zeliščarstvo, homeopatija, joga in meditacija,
- masaža, refleksologija, aromaterapija, zdravljenje z vodo.

Knjiga vam bo pomagala odkriti še druge oblike zdravljenja, ki lahko pomagajo lajšati pogoste bolezenske težave, kot so glavoboli, migrene, stres, čustvene težave, prehladi, gripe in poškodbe mišic.

Priročnik ima številne slikovite ilustracije, ki vas vodijo korak za korakom vso pot, spremljajo recepture in navodila, kakšni odmerki so primerni za pomoč pri posameznih bolezenskih težavah.

Priročnik pove, kdaj lahko pričakujete izboljšanje, a tudi, kdaj morate odnehati in poskusiti drugo obliko zdravljenja, in jasno opozarja na bolezenske znake, pri katerih sta nujni pozornost in pomoč zdravnika.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Napotki, namigi spletne lekarne Napotki, namigi spletne lekarne
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov