Lanaform Luminescence terapevtska luč za svetlobno terapijo

Lanaform Luminescence terapevtska luč za svetlobno terapijo je inovativen proizvod, ki je namenjen preprečevanju in lajšanju morebitnih simptomov sezonsko pogojenih depresij in drugih stranskih učinkov. Lanaform Luminescence terapevtska luč za svetlobno terapijo je inovativen proizvod, ki je namenjen preprečevanju in lajšanju morebitnih simptomov sezonsko pogojenih depresij in drugih stranskih učinkov.
944319 20377
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Lanaform Luminescence terapevtska luč za svetlobno terapijo je inovativen proizvod, ki je namenjen preprečevanju in lajšanju morebitnih simptomov sezonsko pogojenih depresij in drugih stranskih učinkov.

Simptomi sezonsko pogojenih depresij so lahko v težavo številnim posameznikom, zato je tu na voljo ta inovativna s svetlobo navdana lučka Lanaform Luminescence. V jesenskih in zimskih mesecih, ko je pomanjkanje svetlobe signifikantno si lahko zelo priročno pomagate z omenjeno svetilko, ki popestri vaš vsakdan.

Svetlobna lučka producira zelo svetlo svetlobo in sicer 10 000 luksov, ki prijetno posnema sončne žarke.

Lastnost svetlobe je njena bleščeča, prijetna in topla svetloba, ki razneži vaše čute ter naredi vaš vsakdan prijetnejši.

Način uporabe Lanaform Luminescence terapevtske luči

Terapevtski lučki se izpostavite na približno 17 cm od same luči. Posebno svetla in prijetna lučka bo raznežila vaše čute in naredila vaš vsakdan prijetnejši.

Počutili se boste preprosto bolje.

Lučka vsekakor ne oddaja UV žarkov, prav tako pa tudi ne IR žarkov, ki bi kakorkoli poškodovali. UV žarki lahko povzročijo prekomerne poškodbe pokožnice, predvsem prekomerno porjavitev; IR žarki pa bi lahko povzročili neprjetne opekline.

Luč samega aparata je izredno ekonomična, poralbja malo električne energije in ima dolgo življensko dobo. Izdelek je idealen za redno uporabo doma in nemara celo v pisarni ter na delovnem mestu.

Lanaform Luminescence terapevtska luč vsebuje dve 24 W žarnici in sicer so to dve fluorescentni žarnici.

Prednost izdelka Lanaform Luminescence terapevtska luč

24 mesečna garancija izdelka

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lanaform Lanaform
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov