LCN balzam za razpokano kožo na petah, 50 mL

<strong>LCN balzam za razpokano kožo na petah je kozmetičen izdelek, namenjen predvsem za intenzivno nego nog ter razpokanih predelov kože na stopalu. <br></strong> LCN balzam za razpokano kožo na petah je kozmetičen izdelek, namenjen predvsem za intenzivno nego nog ter razpokanih predelov kože na stopalu.
6676 6676

Ocene in mnenja

Opis

LCN balzam za razpokano kožo na petah je kozmetičen izdelek, namenjen predvsem za intenzivno nego nog ter razpokanih predelov kože na stopalu.

LCN balzam za razpokano kožo na petah je prijetno odišavljen po jagodah ter je primeren za vse osebe, katerih noge so izjemno razpokane ter obremenjene. Negovanje nog je izrednega pomena - še posebej pri tistih osebah, pri katerih je nastanek trže kože na podplatih pogostejše.

Takšen pojav je e posebej pogost pri moških ter pri vseh tistih osebah, ki ne skrbijo v dovoljšnji meri za negovanje nog ter podplatov.

LCN balzam za razpokano kožo na petah kožo intenzivno navlaži ter regenerira - v kolikor pa ta učinkovit balzam uporabljamo preventivno pa učinkovito zaščitimo noge pred nastankom razpok, ki lahko povzročajo tudi krvavitve.

Izdelek uporabljajte na dnevni bazi kot učinkovita nega keratinozne kože.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajmska borelioza

Čeprav mnogi bolniki takoj po piku klopa pričakujejo napotitev na serološke preiskave, da bi se prepričali o morebitni okužbi z borelijo, je mogoče protitelesa zaslediti šele po 3-6 tednih oziroma med 1. in 3. mesecem po okužbi.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: LCN LCN
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja