Lekarne Plus Q-10 emulzija, 50 mL

Lekarne Plus Q-10 emulzija je emulzijska mešanica, narejena z namenom intenzivne dnevno nočne nege obraza z dodanim koencimom Q10. Lekarne Plus Q-10 emulzija je emulzijska mešanica, narejena z namenom intenzivne dnevno nočne nege obraza z dodanim koencimom Q10.
544680 30326

Ocene in mnenja

Opis

Lekarne Plus Q-10 emulzija je emulzijska mešanica, narejena z namenom intenzivne dnevno nočne nege obraza z dodanim koencimom Q10.

Emulzija je prijetne bogate teksture, prijetna na otip, odlične voljne teksture - Q10 krema pa je dodatno obgatena še z vsebnostjo Q10 koencima.

Lekarne Plus Q-10 emulzija je obogatena s številnimi snovmi, med drugim tudi z vitaminom E in A, hialuronsko kislino, rastlinskim oljem ter dodatkom fitične kisline.

Q10 koencim - je pogosta sestavina kozmetičnih izdelkov, saj omogoča redno dodajanje tega izredno pomembnega koencimskega kompleksa, ki ga je s staranjem vse manj. Tako je nadomeščanje le-tega poglavitno za lep ter mladosten izgled kože obraza. Redno nadomeščanje energijskih zalog daje vaši koži izrazito privlačen izgled. 

Vitamin E velja kot močno antioksidativno sredstvo, ki zaščiti kožo obraza pred delovanjem prostih radikalov in v telesu.

Hialuronska kislina - je poznana kot magnet za vodo in je zelo pomembna sestavina keme. Hialuronsko kislino sicer koža vsebuje, vendar se ta tekom življenja, še posebej pa s staranjem zmanjšuje in se ne obnavlja. Nadomeščanje hialuronske kisline z različnimi kozmetičnimi proizvodi je smiselna izbira vsake posameznice/posameznika, ki uporablja katero koli kozmetično linijo.

Hialuronska kislina je v tej kremi prisotna v svoji obliki z visoko molekularno maso.

Rastlinsko olje kože ne zmasti, pač pa jo le zaščiti v tankem filmu in s tem preprečuje prekomerno izhlapevanje dermalne vlage.

Fitična kislina - kot taka je povsem naravna sestavina in sicer se nahaja v ovojnicah semen, kjer predstavlja skrito zalogo energije ter večje zaloge mikroelementa fosforja. Kot dodatek kozmetičnemu izdelku daje prosto energijo tudi koži, ki je brez energije.

Za koga je namenjena emulzija Lekarne Plus s Q10 koencimom?

Emulzijska mešanica je primerna za osebe s katerim koli kožnim tipom, predvsem pa priporočamo tistim osebam, ki potrebujejo intenzivno anti age nego.

Emulzijo uporabite v primeru, kadar želite doseči močan anti-age efekt, kadar želite, da bi bila vaša koža bolj elastična, kadar je koža zelo občutljiva ter pogostoma nagnjena k alergijam.

Uporaba Lekarne Plus Hyaluron vlažilne emulzije z Q10 koencimom

Pred nanosom kreme pokrbite, da bo vaša koža obraza dobro očiščena, saj se le tako lahko absorbirajo vse sestavine, ki so v kremi. Kremo nanesite na površino kože obraza, vratu, dekoltejater prijetno vmasirajte s krožnimi gibi vaših prstnih blazinic.

Prednosti Lekarne Plus Hyaluron vlažilne emulzije

 • je prijetne teksture, nudi tudi odlično podlago za kasnejši nanos dekorativnih sredstev
 • vsebuje vitamin E, ki kožo zaščiti pred prostimi radikali, jo neguje ter jo naredi mehko
 • izdelek ne vsebuje konzervansov in drugih stabilizatorjev
 • fitinska kislina koži podari energijo ter jo revitalizira

Kozmetični izdelki Lekarne Plus

Lekarne Pluskozmetični izdelki so pripravljeni z namenom nuditi uporabnikom dobro in kvalitetno kozmetiko, predvsem pa zagotoviti varno uporabo, neškodljivost ter predvsem učinkovitost za nižjo ali zmerno ceno proizvoda.

Izdelki so preizkušeni na vsebnost niklja ter vsebnost preostalih težkih kovin, ki bi lahko škodovale površini kože. Napravljen je tudi mikrobiološki test, ki omogoča preverjanje kakovosti na mikrobiološkem nivoju.

Sestavine krem so izbrane, njihova kvaliteta je preverjena, zato je možnost morebitnih iritacij praktično izključena, saj so vsi izdelki Lekarne Plus dermatološko preizkušeni.

Sestavine kozmetičnih izdelkov so pridobljene od številnih kakovostnih proizvajalcev, ki s svojo dolgo tradicijo dobalvjajo kozmetične sestavine najvišjega ranga in kvalitete.

Lekarne Plus kozmetika vsebuje

- rastlinske izvlečke, ki kože ne iritirajo pač pa jo regenerirajo

- kvalitetne ekstrakte

- sestavine, ki so tako po kvaliteti kot tudi po učinkovitosti uvrščene najvišje

- aktivne sestavine visokoh koncentracij

Izdelki Lekarne Plus nikoli ne vsebujejo

 • parafina in mineralnih olj, ki so pridobljeni iz nafte
 • parabenov, fenoksietanolnih spojin ter stabilizatorjev, ki bi škodili površini vaše kože
 • EDTA ali umetnih kelacijskih spojin
 • snovi živalskega izvora
 • formaldegida, izotiazolinov ali novi, ki bi sproščale našteti komponenti
 • petrokemikalij in kancerogenih snovi
 • kemikalij tipa BHT in BHA

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lekarne Plus Lekarne Plus
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja