LifeExtension Fitoceramidi za obnavljanje kože, 30 kapsul

LifeExtension Fitoceramidi za obnavljanje kože so prehransko dopolnilo, ki je namenjeno negi in nutricističnemu dopolnjevanju in regeneraciji kože. Prehransko dopolnlo ne vsebuje GSO, ne vsebuje glutena ter je primerno za vegetariance. LifeExtension Fitoceramidi za obnavljanje kože so prehransko dopolnilo, ki je namenjeno negi in nutricističnemu dopolnjevanju in regeneraciji kože. Prehransko dopolnlo ne vsebuje GSO, ne vsebuje glutena ter je primerno za vegetariance.
445070 19581

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

KOŽA

LifeExtension Fitoceramidi za obnavljanje kože je prehransko dopolnilo, ki je namenjeno nutricističnemu dopolnjevanju. Prehransko dopolnilo ne vsebuje GSO, ne vsebuje glutena ter je primerno za vegetariance.

Ker koža izgublja številne strukturne elemente, med drugim tudi naravno pristone lipidne molekule, ki jih z drugo besedo imenujemo tudi ceramidi je nadomeščanje le-teh izrednega pomena.

Sestavine izvlečka Lipowheat - olje navadnega pšeničnega zrnja je obogateno s številnimi vitamini in minerali.

Odmerjanje LifeExtension Fitoceramidnega prehranskega dopolnila

Odmerite in pogoltnine do 1 kapsulo prehranskega dopolnila tekom celotnega dne.

1 kapsula vsebuje 350 mg Triticum vulgare izvlečka navadne pšenice.

Posebna opozorila:

Če se zdravite zaradi bolezni, ste noseči ali dojite, se pred uporabo prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Smotrna razporeditev časa

Razdelite svoj večerni čas med tednom in ga nameni te različnim aktivnostim. Lahko obiščete večerno šolo in si izberete nov konjiček, rokodelsko spretnost ali pa učni predmet. Lahko si izberete en večer v tednu in povabite prijatelje k sebi domov, kak drug dan pa namenite obisku drugih. Občasno lahko večer izkoristite za obisk kina, gledališča ali pa koncerta skupaj s prijateljem. Spet drugega pa namenite ohranjanju telesne kondicije in obiščete tečaj joge, igrate tenis ali se posvetite vadbi v telovadnici. Večerni čas lahko porabi te tudi za domača dela, na primer barvanje, vrtnarjenje, tesarjenje in občasna dela okoli hiše. Sobota zvečer naj bo nekaj posebnega. Lahko se pridružite krajevnemu društvu, katerega člani imajo podobne interese kot vi.

Nedelje naj bodo dobro načrtovane. To je lahko dolg dan, če ne greste v družbo in med ljudi, saj se je težje zamotiti s kakšnimi opravki in nakupi. Najlepše jo zapolnite tako, da povabite prijatelje na kosilo ali druženje.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: LifeExtension LifeExtension
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov