LifeExtension Florassist Heart Health, 60 vegetarijanskih kapsul

Inovativno prehransko dopolnilo LifeExtension Florassist Heart Health je klinično testirano ter oplemeniteno z visoko vsebnostjo koristnih bakterij in to v vsaki kapsuli. Inovativno prehransko dopolnilo LifeExtension Florassist Heart Health je klinično testirano ter oplemeniteno z visoko vsebnostjo koristnih bakterij in to v vsaki kapsuli.
13515 13515

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Inovativno prehransko dopolnilo je klinično testirano ter oplemeniteno z visoko vsebnostjo koristnih bakterij in to v vsaki kapsuli.

Prednosti prehranskega dopolnila

  • visoka vsebnost bakterijskih kultur predvsem lactobacillus reuteri
  • 1 kapsula vsebuje kar 2,5 milijarde cfu
  • izdelek ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov
  • kapsule so vegetarijanskega izvora
  • ostale sestavine so takšne, da ne povzročajo alergijske reakcije
  • izdelek sprejemljiv za vsakogar

cfu je oznaka za bakterijske kolonijske enote

Zakaj uporabljati prehransko dopolnilo z mikroorganizmi?

Izdelki z mikroorganizmi so namenjeni predvsem dodajanju bakterijskih kultur v naš prebavni trakt. To je še posebej pomembno v primerih ko je količina bakterij zmanjšana.

Takšni primeri so predvsem v času jemanja antibiotikov, v primeru slabega počutja, neprimerne prehrane in še bi lahko naštevali. 

V primeru pomanjkanja mikroorganizmov je smiselno jemanje kvalitetnih prehranskih dopolnil.

Način uporabe prehranskega dopolnila

Odmerite po eno kapsulo do dvakrat na dan kar pomeni dve kapsuli maksimalno na dnevni ravni.

Kapsulo vedno zaužite s kozarcem vode, saj je tako absorpcijo aktivnih učinkovin precej boljša, delovanje aktivnih sestavin pa hitrejše. 

Tabela sestavin prehranskega dopolnila

Sestavine 1 kapsula vsebuje 2 kapsuli vsebujeta
Lactobacillus reuteri (NCIMB 30242) 2,5 milijard CFU 5 milijard CFU

Sestavine: L. reuteri, sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza, kapsula (hipromeloza, gelanski gumi), sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid, magnezijeve soli maščobnih kislin rastlinskega izvora

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Stres in dobro počutje

Sproščanje z glasbo
Glasba sprošča - kakor hitro zaprete oči in prisluhnete glasbi, se telo in duša umirita. Glasba, ki je namenjena posebej za ta namen, je toliko bolj učinkovita, ker ima ritem, prilagojen umirjenemu bitju srca, torej šestdesetim udarcem na minuto.  Že Pitagora je ugotovil, da lahko glasba uredi telesne procese, ki so »padli iz ritma«. Uho je zelo tankočutno in posreduje telesnim organom vse najmanjše dražljaje. Na tej osnovi so razvili resonančno terapijo z glasbo, ki jo komponirajo po zakonih ravnovesja ter je lahko včasih tudi bolj učinkovita kot zdravila. Z glasbo lahko zmanjšate stres na delovnem mestu in v vsakdanjem življenju kot tudi za načrtno zmanjševanje strahu - na primer pri zobozdravniku v čakalnici - in za lajšanje motenj spanja in bolečin. Z glasbo lahko dopolnite sprostitvene tehnike, kot sta avtogeni trening ali proqresivno sproščanje mišic.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: LifeExtension LifeExtension
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov