LifeExtension Ginko Biloba 120 mg, 365 kapsul

LifeExtension Ginko Biloba je inovativno in certificirano prehransko dopolnilo, ki je namenjeno vzdrževanju delovanja možganov pri starejših ljudeh (On Hold Botanicals). LifeExtension Ginko Biloba je inovativno in certificirano prehransko dopolnilo, ki je namenjeno vzdrževanju delovanja možganov pri starejših ljudeh (On Hold Botanicals).
19247 19247
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

LifeExtension Ginko Biloba je inovativno in certificirano prehransko dopolnilo, ki je namenjeno vzdrževanju delovanja možganov pri starejših ljudeh (On Hold Botanicals). Takšen učinek ima ekstrakt rastline ginko biloba, saj ima tako pomemben protektivni vpliv na možgane.

Prednosti sestavin prehranskega dopolnila

  • ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov
  • vsebuje visok odmerek izvlečka ginko biloba
  • ne vsebuje konzervansov barvil in laktoze
  • primerno za sladkorne bolnike

Ginko biloba je ekstrakt, ki se nahaja tako v prehranskih dopolnilih kot tudi v nekaterih zdravilih.

ginko biloba kot rastlina je ena izmed najbolj poznanih dreves na področju daljnega vzhoda, kjer se v tovrstni medicini uporablja že skoraj 2800 let.

Drevo ginka je tako imenovani živi fosil, saj izvira še iz časa ko so živeli dinozavri (pred 150 milijoni let). Drevo ginka je bilo tako eno najpogostejših predvsem na področju Evrope, po prihodu ledene dobe pa je ginko počasi izginil.

Ginko se v veliki meri uporablja predvsem v tradicionalni kitajski medicini, saj naj bi bilo njegovo delovanje širokospektralno. Več o delovanju ginka tukaj ne smemo zapisati, saj po navodilih agencije prehranskim dopolnilom zdravilnih lastnosti ne sme pripisovati.
Več o širokospektralnem delovanju ekstrakta ginka si preberite na spletu.

Ekstrakt ginka v prehranskem dopolnilu je v svoji premium kakovosti visoko koncentriran rastlinski izvleček. Je dvojno standardiziran s čimer je zagotovljena visoka biološka aktivnost, skladnost s predpisi in visoka kakovost izvlečka. 

Namen prehranskega dopolnila je predvsem neškodljivo delovanje izvlečka ginka, pri čemer to zagotovimo z najnižjo možno vsebnostjo ginkolne kisline. Prehransko dopolnilo LifeExtension tako vsebuje manj kot 1 ppm ginkolne kisline, kar uvršča samo prehransko dopolnilo v sam vrh po njeni kvaliteti.

Odmerjanje prehranskega dopolnila in priporočena dnevna količina

Odmerite po eno kapsulo dodatka do dvakrat na dan, najbolje s hrano ali neodvisno od obroka. 

Prehransko dopolnilo vsebuje kar 365 vegetarijanskih kapsul kar ustreza polletni zalogi prehranskega dodatka. 

Tabela sestavin ginko dopolnila

2 kapsuli prehranskega dodatka vsebujeta: 240 mg izvlečka ginko bilobe. 

Sestavine: izvleček ginka Ginko biloba, sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza, rastlinska celuloza (kapsula), sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid, stearinska kislina

Posebna opozorila pri uporabi izdelka

  • shranjevati nedosegljivo otrokom
  • shranjevati tesno zaprto na hladnem in suhem mestu
  • izdelka ne pričnite uporabljati, če je zunanji pečat poškodovan 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Urjenju učinkovitosti je namenjenih zadnjih deset delavnic, s katerimi se udeleženec projekta sreča šele peto leto druženja. Šele tedaj je namreč sposoben dovolj zrelo preverjati lasten življenjski slog, prevzemati nadzor nad lastnim življenjem, zlasti nad načinom porabe energetskih zalog, ter zrelo razmišljati o svojem počutju in zdravju. Ob tem bo spoznal vrednost prostega časa. Svoj čas se bo naučil načrtovati tako, da ga mu bo ostalo dovolj tudi za bogatitev lastnih duhovnih vsebin.

Življenjska učinkovitost katerega koli posameznika se kaže predvsem v pretehtanem reševanju problemov in zaključevanju začetih poslov, ne v vihravi naglici ali zaletavem zaganjanju, ki sta tako cenjeni vrlini v tehnološko naravnani sedanjosti. Zdravo zorenje naj obvladuje premišljena zmernost, ne revolucionarna ihtavost. Zapisal sem že, da hkrati s šolarjem zorijo tudi njegovi starši, mentorji in učitelji, vključeni v ta projekt - kakor s pisanjem tega priročnika zorim tudi jaz.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: LifeExtension LifeExtension
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov