x
Vse kategorije
LifeExtension Ginko Biloba 120 mg, 365 kapsul
LifeExtension Ginko Biloba 120 mg, 365 kapsul
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

LifeExtension Ginko Biloba 120 mg, 365 kapsul

Proizvajalec: LifeExtension
LifeExtension Ginko Biloba je inovativno in certificirano prehransko dopolnilo, ki je namenjeno vzdrževanju delovanja možganov pri starejših ljudeh (On Hold Botanicals).
Brezplačna poštnina!
Cena: 55,90 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Oznakabilobil
Vsebujeginko biloba
Tip izdelkaPrehrana

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

LifeExtension Ginko Biloba je inovativno in certificirano prehransko dopolnilo, ki je namenjeno vzdrževanju delovanja možganov pri starejših ljudeh (On Hold Botanicals). Takšen učinek ima ekstrakt rastline ginko biloba, saj ima tako pomemben protektivni vpliv na možgane.

Prednosti sestavin prehranskega dopolnila

  • ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov
  • vsebuje visok odmerek izvlečka ginko biloba
  • ne vsebuje konzervansov barvil in laktoze
  • primerno za sladkorne bolnike

Ginko biloba je ekstrakt, ki se nahaja tako v prehranskih dopolnilih kot tudi v nekaterih zdravilih.

ginko biloba kot rastlina je ena izmed najbolj poznanih dreves na področju daljnega vzhoda, kjer se v tovrstni medicini uporablja že skoraj 2800 let.

Drevo ginka je tako imenovani živi fosil, saj izvira še iz časa ko so živeli dinozavri (pred 150 milijoni let). Drevo ginka je bilo tako eno najpogostejših predvsem na področju Evrope, po prihodu ledene dobe pa je ginko počasi izginil.

Ginko se v veliki meri uporablja predvsem v tradicionalni kitajski medicini, saj naj bi bilo njegovo delovanje širokospektralno. Več o delovanju ginka tukaj ne smemo zapisati, saj po navodilih agencije prehranskim dopolnilom zdravilnih lastnosti ne sme pripisovati.
Več o širokospektralnem delovanju ekstrakta ginka si preberite na spletu.

Ekstrakt ginka v prehranskem dopolnilu je v svoji premium kakovosti visoko koncentriran rastlinski izvleček. Je dvojno standardiziran s čimer je zagotovljena visoka biološka aktivnost, skladnost s predpisi in visoka kakovost izvlečka.

Namen prehranskega dopolnila je predvsem neškodljivo delovanje izvlečka ginka, pri čemer to zagotovimo z najnižjo možno vsebnostjo ginkolne kisline. Prehransko dopolnilo LifeExtension tako vsebuje manj kot 1 ppm ginkolne kisline, kar uvršča samo prehransko dopolnilo v sam vrh po njeni kvaliteti.

Odmerjanje prehranskega dopolnila in priporočena dnevna količina

Odmerite po eno kapsulo dodatka do dvakrat na dan, najbolje s hrano ali neodvisno od obroka.

Prehransko dopolnilo vsebuje kar 365 vegetarijanskih kapsul kar ustreza polletni zalogi prehranskega dodatka.

Tabela sestavin ginko dopolnila

2 kapsuli prehranskega dodatka vsebujeta: 240 mg izvlečka ginko bilobe.

Sestavine: izvleček ginka Ginko biloba, sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza, rastlinska celuloza (kapsula), sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid, stearinska kislina

Posebna opozorila pri uporabi izdelka

  • shranjevati nedosegljivo otrokom
  • shranjevati tesno zaprto na hladnem in suhem mestu
  • izdelka ne pričnite uporabljati, če je zunanji pečat poškodovan

PREHRANA

Izdelek spada v segment prehrane. Ali ima prehrana blagodejen učinek na organizem? Vsekakor, odgovor je pritrdilen. Kako deluje posamičen tip prehrane včasih zaradi vseh zakonov in uredb ne smemo zapisati natančneje, čeravno bi si želeli - v veliko pomoč pa vam bo posledično sledeča stran.

Klikni in preveri!

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Urjenju učinkovitosti je namenjenih zadnjih deset delavnic, s katerimi se udeleženec projekta sreča šele peto leto druženja. Šele tedaj je namreč sposoben dovolj zrelo preverjati lasten življenjski slog, prevzemati nadzor nad lastnim življenjem, zlasti nad načinom porabe energetskih zalog, ter zrelo razmišljati o svojem počutju in zdravju. Ob tem bo spoznal vrednost prostega časa. Svoj čas se bo naučil načrtovati tako, da ga mu bo ostalo dovolj tudi za bogatitev lastnih duhovnih vsebin.

Življenjska učinkovitost katerega koli posameznika se kaže predvsem v pretehtanem reševanju problemov in zaključevanju začetih poslov, ne v vihravi naglici ali zaletavem zaganjanju, ki sta tako cenjeni vrlini v tehnološko naravnani sedanjosti. Zdravo zorenje naj obvladuje premišljena zmernost, ne revolucionarna ihtavost. Zapisal sem že, da hkrati s šolarjem zorijo tudi njegovi starši, mentorji in učitelji, vključeni v ta projekt - kakor s pisanjem tega priročnika zorim tudi jaz.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Spletne vsebine

Taksifolin (Taxifolin) – neverjeten antioksidant z 1000 učinki!

Le kaj vam pove kemijska formula (2R,3R)-2-(3,4-dihidroksifenil)-3,5,7-trihidroksi-2, 3-dihidrokromen-4-on? Ta dolga in zapletena kemijska formula opisuje enega najmočnejših antioksidantov, ki mu pravimo taksifolin ali taxifolin po angleško.... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Oznakabilobil
Vsebujeginko biloba
Tip izdelkaPrehrana

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.