LifeExtension kalcijev citrat in D vitamin, 200 kapsul

<p>LifeExtension kalcijev citrat in D vitamin je prehransko dopolnilo v svojem mega pakiranju. Je odličen vir kalcija, ki je glavna sestavina kosti, sodeluje pa &scaron;e v &scaron;tevilnih drugih procesih organizma.</p>

LifeExtension kalcijev citrat in D vitamin je prehransko dopolnilo v svojem mega pakiranju. Je odličen vir kalcija, ki je glavna sestavina kosti, sodeluje pa še v številnih drugih procesih organizma.

938963 22561

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

LifeExtension kalcijev citrat in D vitamin je prehransko dopolnilo v svojem mega pakiranju. Je odličen vir kalcija, ki je glavna sestavina kosti, sodeluje pa še v številnih drugih procesih organizma.

Prehranskemu dopolnilu je dodan še vitamin D3, kajti ta je izrednega pomena pri absorbciji kalcijevih ionov v prebavnem traktu. Prehransko dopolnilo je tako dober vir tako kalcijevih ionov kot tudi D3 vitamina.

Odmerjanje prehranskega dopolnila LifeExtension kalcijev citrat in D vitamin 

Odmerite od 1 do maksimalno 7 kapsul tega prehranskega dopolnila tekom celotnega dne. Kapsulo odmerite s kozarcem vode, saj le tako povzročite, da se kalcij normalno raztopi. V kolikor kalcij jemljete le v enkrtnem odmerku je najbolje, da to storite v večernih urah pred večernim počitkom.

Vsebnost prehranskega dopolnila LifeExtension kalcijev citrat in D vitamin

1 kapsula vsebuje

2,5 ug D3 vitamina

200 mg kalcija v obliki dobro toplnega kalcijevega citrata

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Urin neprijetnega vonja

Vprašanje stranke:Spoštovani, približno pol leta imam težave z vonjem urina. Nimam bolečin in tudi pekočega očutka pri uriniranju nimam, problem je samo vonj, ki je grozno smrdeč. Pred 4 tedni sem bila...

Preberi več...

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: LifeExtension LifeExtension
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja