Lifestyles Skyn Original, 10 kondomov
Lifestyles Skyn Original, 10 kondomov
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Lifestyles Skyn Original, 10 kondomov

Proizvajalec: Lifestyles
Revolucionarni kondomi LifeStyles Skyn ne vsebujejo lateksa ali kakršnih koli drugih dodatkov, ki bi delovali alergeno.
Cena: 8,50 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Oznakapreservativ

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Konfiguracija kondomov LifeStyles Skyn

Vsebina: 10 kondomov
Dolžina kondoma LifeStyles Skyn: 190 mm
Širina kondoma LifeStyles Skyn: 54 mm
Debelina: 50 mikro metrov

Revolucionarni kondomi LifeStyles Skyn ne vsebujejo lateksa ali kakršnih koli drugih dodatkov, ki bi delovali alergeno. Kodomi LifeStyles Skyn so zelo tanki in tako omogočajo še večjo senzacijo ter občutek.
Kondomi SkynLifeStyles Skyn so narejeni s posebno revolucionarno tehnologijo in so kondomi nove generacije.
Kondomi so narejeni iz sensopren-a - materiala, ki ga po skrbnem postopku pridobivajo iz poliizoprenskega polimernega materiala. Seveda ob tako revolucionarnem odkritju lahko pozabite na lateks kondome, saj je LifeStyles Skyn kondom tako zelo tanek a ob enem tako zelo zanesljiv, da ga ne boste niti čutili. Ustrezna zaščita je zagotovljena z zgoraj omenjenim standardom ISO. LifeStyles Skyn kondom ne vsebuje lateksa zato ne povzroča alergijskih reakcij. Za zagotovljeno varnost so kondomi tudi elektronsko testirani.

Čeprav nobeno kontracepcijsko sredstvo ne zagotavlja 100% zaščite, so kondomi LifeSlyles ob pravilni uporabi eno od najzanesljivejših zaščitnih sredstev pred zanositvijo in spolno prenosljivimi boleznimi. Uporabljajte le lubrikante, ki se priporočajo za uporabo s kondomom. Ne uporabljajte maziv na osnovi olj, kot so masažno olje, mleko za telo, otroško olje, maslo, margarina, vazelin itd., ker lahko ta sredstva poškodujejo kondom. Hranite v hladnem ln suhem prostoru, zaščiteno pred neposredno sončno svetlobo. za enkratno uporabo. Ne uporabite kondoma, ki je poškodovan, ima poškodovan ovitek ali mu je potekel rok uporabe.

OPOZORILO:

Pri nekaterih, zelo občutljivih posameznikih je možen pojav alergijske reakcije na sestavine v kondomu. V kolikor opazite reakcijo, draženje ali pekoč občutek, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom.

NAVODILA ZA UPORABO:

Ovitek iz folije odtrgajte po eni strani in previdno izvlecite kondom. Pazite, da kondoma ne poškodujete z nohti, nakitom ali ostrimi predmeti. Kondom nataknile na nabrekli spolni ud preden pride v stik s partnerievim telesom. Kondom nataknite tako, da je neodviti del na zunanji strani. Z eno roko stisnite vrll kondoma, da iztisnete ves zrak in tako zagotovite prostor za spermo. Z drugo roko kondom razvijte po dolžini spolnega uda do roba. Takoj po ejakulaciji še nabrekel spolni ud izvlecite tako, da trdno držite rob kondoma. Kondom odstranite šele, ko spolni ud v celoti lzvlečete iz nožnice. Pazite, da pri tem sperma ne izteče in ne pride v stik z nožnico. Kondom po uporabi zavijte v robček in ga odvrzile v smeti. Ne mečite ga v straniščno školjko! Datum izdaje navodil: 04.10.2010.

Rok uporabe in serijska številka sta natisnjena na dnu embalaže. Proizvajalec: AnselI (UK) Ltd

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Oznakapreservativ

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.