Lifestyles Skyn Original, 3 kondomi

Kondomi SkynLifeStyles Skyn so narejeni s posebno revolucionarno tehnologijo in so kondomi nove generacije. Kondomi SkynLifeStyles Skyn so narejeni s posebno revolucionarno tehnologijo in so kondomi nove generacije.
913880 19668

Ocene in mnenja

Opis

Konfiguracija kondomov LifeStyles Skyn

Vsebina: 3 kondomi
Dolžina kondoma LifeStyles Skyn: 190 mm
Širina kondoma LifeStyles Skyn: 54 mm
Debelina: 50 mikro metrov

Revolucionarni kondomi LifeStyles Skyn ne vsebujejo lateksa ali kakršnih koli drugih dodatkov, ki bi delovali alergeno. Kodomi LifeStyles Skyn so zelo tanki in tako omogočajo še večjo senzacijo ter občutek.
Kondomi SkynLifeStyles Skyn so narejeni s posebno revolucionarno tehnologijo in so kondomi nove generacije.
Kondomi so narejeni iz sensopren-a - materiala, ki ga po skrbnem postopku pridobivajo iz poliizoprenskega polimernega materiala. Seveda ob tako revolucionarnem odkritju lahko pozabite na lateks kondome, saj je LifeStyles Skyn kondom tako zelo tanek a ob enem tako zelo zanesljiv, da ga ne boste niti čutili. Ustrezna zaščita je zagotovljena z zgoraj omenjenim standardom ISO. LifeStyles Skyn kondom ne vsebuje lateksa zato ne povzroča alergijskih reakcij. Za zagotovljeno varnost so kondomi tudi elektronsko testirani.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja


Globoka venska tromboza

STRDKU V GLOBOKI VENI, OBIČAJNO V NOGAH, PRAVIMO GLOBOKA VENSKA TROMBOZA (GVT). NEKOČ SO JI REKLI BOLEZEN BLEDE NOGE, SAJ JE NOGA ZARADI STRDKA V VENI OTEKLA IN POBLEDELA.

GVT je dokaj pogosta nad 40. letom starosti in se nekoliko pogosteje pojavlja pri ženskah. Opažamo družinsko nagnjenost, k dejavnikom tveganja pa prištevam o dolgotrajno slabo gibljivost po operaciji ali porodu in čezmerno telesno težo, Tveganje za GVT povečujejo tudi starost nad 35 let, kajenje, debelost in kontracepcijske tablete.

Sam strdek v globoki veni običajno ni nevaren, vendar pa se del strdka lahko odtrga in zaide v krvni obtok ter povzroči zaprtje pljučne arterije (pljučno emholijo), ki je izredno nevaren zaplet.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lifestyles Lifestyles
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov