Listerine Advanced White ustna voda, 500 mL

<strong>Edinstvena formula Listerine Advanced White se bori proti madežem in ohranja zobe lepe in bele. </strong> Edinstvena formula Listerine Advanced White se bori proti madežem in ohranja zobe lepe in bele.
523844 18737

Ocene in mnenja

Opis

Ali ni svet lepši, ko si nasmejan?

Ker želimo, da se počutite samozavestni in da ste venomer nasmejani, zato smo ustvarili Listerine napredno White ustno vodo. Edinstvena formula Listerine Advanced White se bori proti madežem in ohranja zobe lepe in bele.

Listerine Advanced White ustna voda je klinično preizkušena ter omogoča nastanek naravno bolj bele zobe in sicer že po 2 tednih konstantne uporabe.

Listerine Advanced White ustna voda - kako deluje?

Čisti
Tri močna eterična olja združujejo svojo moč z namenom učinkovite borbe in regeneracije ustne votline, ki jih kljub ščetkanju pustimo na površini zob, jezika ter kjer koli v ustni votlini.

Pobeli & Ščiti pred nastajanjem novih madežev

Izdelek je povsem neabraziven, posebna tako imenovana polifosfatna tehnologija pripomore k normalizaciji izgleda zob, odstrani morebitne nečistoče, ki so že nekaj časa na površini zobne sklenine. Odstranjuje nečistoče ter zobne madeže tudi na težje dostopnih predelih.

Krepi
Fluorid prispeva k utrditvi in ??okrepiti zobne sklenine ter zob nasploh. 

Osveži
Napredna formula se bori proti slabem zadahu, ki je posledica delovanja bakterijskih kultur

Uporaba ustne vode Listerine Advanced White predstavlja dodatek vsem, ki želijo pobeliti zobno sklenino. Prvi vidni rezultati so vidni že po dveh tednih redne uporabe izdelka.

Kako ohraniti zobe bele?

Zobe redno ščetkajte, najbolje po vsakemu prehranjevanju, sicer pa vsaj dva krat dnevno z dodatnim ščetkanjem medzobnih prostorov. Ščetkanje preprečuje nastajanje zobnih madežev ter rumenenja zob, ob enem pa pripomore tudi k masaži in optimalni zaščiti dlesni.
Da bi bilo vaše ščetkanje še bolj učinkovito si obislite sonično ali električno ščetko, ki sicer prekaša tradicionalno ročno ščetkanje.

Po ščetkanju uporabite ustno vodo Listerine Advanced White, ki pripomore k zaščiti zobne sklenine. Izdelek še posebej pogosto uporabljajte vsi, ki kadite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KAKŠNI SO SIMPTOMI?

Pri nekaterih bolnikih so v ospredju simptomi, ki jih povzroča primarni rak, včasih pa ta ni tako očiten in nas na to, da je z bolnikom nekaj narobe, opozarjajo le simptomi jetrnih metastaz:

• hujšanje,

• izguba apetita,

• zvišana telesna temperatura,

• bolečine v zgornjem delu trebuha,

• rumeno obarvanje kože in očesnih veznic (zlatenica) ,

Z napredovanjem bolezni se pojavi tudi otekanje trebuha zaradi povečanja jeter ali kopičenja tekočine v tre bušni votlini.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Listerine Listerine
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja