Lovea šampon z oljem argana za sijoče lase, 200 mL

<strong>Lovea šampon z oljem argana za sijoče lase predstavlja certificiran visoko kakovosten kozmetični šampon, ki je namenjen predvsem pustim in suhim lasem, ki se cepijo in lomijo. </strong> Lovea šampon z oljem argana za sijoče lase predstavlja certificiran visoko kakovosten kozmetični šampon, ki je namenjen predvsem pustim in suhim lasem, ki se cepijo in lomijo.
536857 15445

Ocene in mnenja

Opis

Lovea šampon z oljem argana za sijoče lase predstavlja certificiran visoko kakovosten kozmetični šampon, ki je namenjen predvsem pustim in suhim lasem, ki se cepijo in lomijo.

Lovea šampon je namenjen intenzivni negi, saj lase zaščiti ter jih nahrani, lasem je povrnjen prijeten lesk, sijaj; vaši lasje so preprosto bolj vzdržljivi in privlačni.

Maroško olje navadnega argana ima številne hranilne ter obnavljajoče anti age zaščitne lastnosti. Kombinacija arganovega olja v tem šamponu skupaj s številnimi drugimi sestavinami nudi odlično krepilno mešanico aktivnih sestavin, ki dajejo vašim lasem izreden lesk ter vitalnost.

Prenosti Lovea šampona

- kozmetični izdelek ni testiran na živalih
- ne vsebuje GSO
- je bio, ne vsebuje konzervansov, parabenov
- ne vsebuje silikonov in podobnih sestavin

Arganov šampon nudi intenzivno vlaženje na predelu kože lasišča, prav tako pa lase intenzivno neguja, zaščiti, jih naredi voljne in bolj odporne na mehanske poškodbe.

Sestavine kozmetičnega izdelka vsebujejo predvsem komponente, ki so prijazne koži in sicer: vitamin F, ki je poznan kot esencialna maščobna kislina.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Urjenje asertivnosti
Asertivnost lahko urite z upoštevanjem naslednjih navodil:

ne odgovarjajte na telefonske klice med kosilom ali večerjo; prekinite sogovornika, kadar vam ne pusti do besede;
ne dovoljujte, da vas drugi prekinjajo, kadar izražate svoje mnenje; približajte se nadležnemu sogovorniku in vstopajte v njegov osebni prostor; ne dovoljujte izsiljevanja drugih pri vstopanju v prostor, na avtobus, vlak; predrznega sogovornika glejte naravnost v oči, ne umaknite pogleda; jasno in brez popuščanja zagovarjajte lastne izjave ali trditve; prosite za odgovor in jasno povejte, če z mnenjem sogovornika ne soglašate.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lovea proizvodi Lovea proizvodi
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov