Mack's Pillow Soft silikonski ušesni zamaški, 2 para

Silikonski ušesni zamaški Mack's so večnamenski ušesni zamaški, ki se tesno prilegajo zunanjemu delu ušesa in nudijo zelo udobno zaščito pred različnimi oblikami nezaželenih zvokov iz okolja. Silikonski ušesni zamaški Mack's so večnamenski ušesni zamaški, ki se tesno prilegajo zunanjemu delu ušesa in nudijo zelo udobno zaščito pred različnimi oblikami nezaželenih zvokov iz okolja.
483079 18200

Ocene in mnenja

Opis

Silikonski ušesni zamaški Mack's so večnamenski ušesni zamaški, ki se tesno prilegajo zunanjemu delu ušesa:

- nudijo zaščito pred vdorom vode v uho pri kopanju, tuširanju, plavanju in drugih vodnih aktivnostih,
- nudijo zelo udobno zaščito pred različnimi oblikami nezaželenih zvokov iz okolja,
- omogočajo miren spanec,
- zaščito pred smrčanjem, nemoten študij ali branje ter
- učinkovito zaščito pred preglasno glasbo ali bučnimi sosedi.

Uporaba:

zamašek Mack's zgnetete v obliko kroglice in položitw na čisto uho. S palcem desne roke zamašek oblikujete tako, da se zunanjemu ušesu tesno prilega. Lasje ne smejo priti v kontakt s silikonom. Zamaška ne potiskate v notranjost ušesne votline.

Priporočamo, da otroci mlajši od 12 let izdelek uporabljajo izključno pod nadzorom odraslih. Izdelka ni dovoljeno uporabljati pri skakanju v vodo ali potapljanju pod vodno gladino.

Lastnosti proizvoda se lahko bistveno spremenijo, če je podvržen določenim kemičnim sestavinam.Za podaljšano uporabo jih hranimo v priročni plastični škatlici.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Gonoreja je bakterijska okužba, ki povzroči vnetje v predelu spolovila in izcedek. Bolezen uspešno zdravijo z antibiotiki, vendar se pojavljajo sevi bakterije, ki so odporni na določena zdravila. Potreben je pregled v ambulanti za spolno prenosljive bolezni ali ambulanti za nalezljive bolezni.

Večina ljudi se ne obotavlja poiskati zdravniške pomoči zaradi telesne bolezni, z duševno pa se marsikdo le stežka sprijazni. Škoda, kajti težave, kot so depresija, anksioznost (tesnobnost) in neracionalni strahovi so pogoste, dobro raziskane in marsikdaj tudi ozdravljive.

Duševna bolezen ni sramota in tudi ne nekaj, s čimer bi se moral bolnik spopadati sam. Anksiozne motnje, vključno z napadi panike, so med najpogostejšimi duševnimi motnjami. Zaskrbljenost je povsem normalen odziv
na težave in stres, vztrajno tesnobnost, ki pogosto nima očitnega vzroka, pa je treba zdraviti, preden težave postanejo kronične.

Anksiozne osebnosti zlahka podležejo obsesivno-kompulzivni motnji in fobijam, neutemeljenim strahovom pred čemerkoli, od pajkov do zaprtih prostorov, ki postanejo središče njihovega življenja. K anksioznim motnjam štejemo še posttravmatsko stresno motnjo, predolgo trajajoč odziv na dogodke, kot so hude nesreče ali naravne katastrofe.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede