Mack's silikonski ušesni zamaški, 200 parov
Mack's silikonski ušesni zamaški, 200 parov
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Mack's silikonski ušesni zamaški, 200 parov

Proizvajalec: Neopredeljen
Škatla Mack's Pillow Soft vsebuje 200 parov silikonskih ušesnih zamaškov - ki jih je mogoče uporabljati na javnih mestih, na športnih prireditvah, koncertnih dvoranah in še marsikje.
Brezplačna poštnina!
Cena: 194,97 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
SestavinaSilikon

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Škatla Mack's Pillow Soft vsebuje 200 parov silikonskih ušesnih zamaškov - ki jih je mogoče uporabljati na javnih mestih, na športnih prireditvah, koncertnih dvoranah in še marsikje. Primerni so za dolgotrajno uporabo. Zamaški za ušesa so narejeni tako, da se tesno prilegajo ušesni votlini in tako onemogočijo visokim ter nižjim tonom, da motijo vaš počitek lai spanec.

Zamaške s pridom uporabljajo tudi študenti, ki se pripravljajo na študij ali pa vsi tisti, ki želijo pri svojem delu ostati skoncentrirani ter se ne pustijo motiti morebitni glasbi sosedov.

Pomni!
V video predstavitvi (pod sliko izdelka) vam želimo pokazati kako pravilno in na enostaven način vstavite zamaške v uho!


Mack's Pillow Soft zamaški za uho le-to odlično zapščitijo tudi pred vsorom vlage in vode - pri različnih aktivnostih, kot so plavanje (ne potapljanje) ter kopanje, tuširanje in podobni vodni športi.

Primerni so tudi za daljšo in večkratno uporabo. Zamaške lahko uporabljate le do tedaj, dokler se ob stisku po določenem času povrnejo v svojo prvotno obliko.

Silikonski ušesni zamaški Mack's so najbolje prodajani ušesni zamaški v Združenih državah Amerike, kjer njihovo uporabo priporočajo tudi specialisti.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
SestavinaSilikon

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.