Manuka Health MGO sirup - za odrasle ali otroke, 100 mL

Manuka Health MGO sirup - za odrasle ali otroke je prehranski dodatek, ki je namenjen dopolnjevanju prehrane za boljše počutje in stanje vašega organizma.
13274 13274

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Manuka Health MGO sirup - za odrasle ali otroke je prehranski dodatek, ki je namenjen dopolnjevanju prehrane za boljše počutje in stanje vašega organizma.

Manuka Health MGO sirup je naravni ojačevalec delovanja prehranskega dopolnila, ki je obogateno z Manukinim medom ter je dopolnilo primerno za naravno skrb za zdravje ter dobro počutje vašega organizma.

Dandanes je kvaliteten proizvod redkost, eden glavnih temeljev kvaltetnega prehranskega dopolnila so vrhunske ter kvalitetne vhodne surovine, ki jih prehransko dopolnilo, ki izvira iz neokrnjene narave Manuka Health med MGO 400+ izdelek tudi vsebuje. Močnejše delovanje pri istem odmerku je ena izmed prednosti prehranskega dopolnila Manuka Health med MGO sirupa.

Odmerjanje dopolnila Manuka Health MGO sirupa

Prehransko dopolnilo jemljite po potrebi, lahko tudi preventivno. Izdelek predstavlja inovativno prehransko dopolnilo, ki je slajeno s sladilom Xylitol.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

ODRGNINE, OBTOLČENINE, ZMEČKANINE IN POŠKODBE
Učinkoviti so ledeni obkladki na prizadetem delu, in pa bodisi tinktura atnike bodisi homeopatsko zdravilo Arnica 6c v obliki tablete, ki naj jo otrok zaužije najpozneje uro po poškodbi.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Manuka Health Manuka Health
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov