Medisana elektronski odstranjevalec uši in gnid LC860, 1 set

Medisana elektronski odstranjevalec uši in gnid LC860 je primeren za širokospektralno uporabo, primeren je predvsem za odrasle pa tudi za otroke od 3 let dalje - primeren je za odstranjevanje uši in odstranjevanje gnid ob enem. Medisana elektronski odstranjevalec uši in gnid LC860 je primeren za širokospektralno uporabo, primeren je predvsem za odrasle pa tudi za otroke od 3 let dalje - primeren je za odstranjevanje uši in odstranjevanje gnid ob enem.
926116 13097

Ocene in mnenja

Opis

Medisana elektronski odstranjevalec uši in gnid LC860 je primeren za širokospektralno uporabo, primeren je predvsem za odrasle pa tudi za otroke od 3 let dalje - primeren je za odstranjevanje uši in odstranjevanje gnid ob enem.

Prednost izdelka za odstranjevanje gnid in uši

  • enostavna uporaba
  • vir energije je standardna AA baterija
  • kompaktna zasnova
  • enostavno rokovanje

Za koga je Medisana LC860 glavnik primeren?

Izdelek lahko uporabljajo odrasle osebe, ob pomoči staršev tud otroci, vendar nad 3 leti starosti.

Uporaba je možna tudi na hišnih ljubljencih, ki jih tarejo tovrstne težave. Ob stiku jajčec in uši z elektrodami to povzroči nastanek toka, ki uš in gnido ubije, terminira.

Glavnik se lahko uporablja pri mačkah in psih, pri čemer dlaka ni preveč zafecljana. Če je probkem takšen, je pred uporabo tega glanvika potrebno živali odstraniti vse vozliče na dlakah. Šele nato, ko se dlaka normalno češe je smiselno uporabiti elektro glavnik,

Električni naboj je tako majhen, da ga uporabnik ne zazna; uporaba naprave je zato popolnoma varna.

Navodila za uporabo Medisana LC860 odstranjevalca uši in gnid

Odstranjevanje uši in gnid je nujno izvajati kar se da rdno in temejito.Uporaba glavnika je možna le na laseh, ki niso omočeni, delovanje na mokrih laseh ni efektivno.

V kolikor so lasje problematični pred uporabo izdelka lasenegujte z ustreznim šamponom, čemur naj sledi temeljito odstranjevanje lasnih vozličev in drugih preprek.

Preden pričnete z uporabo Medisana aparata, le-tega preizkusite.

Visok brneč glas same naprave ponazarja to, da naprava ustrezno deluje in je pripravljena na prvo uš ali gnido. Glavnik postavite pod kot 45°‐90° in ga vodite skozi lase.

V kolikor se ujame uš med zobce tega električnega glavnika se tovrstno brnenje ustavi. V kolikor se brnenje ne nadaljuje to pomeni, da so zobciglanvika zlepljeni z ujetimi ušmi, ki jih je potrebno odstraniti, nakar glavnik deluje zopet naprej.

Postopek čiščenja glavnika: Glavnik pred postopkom čiščenja izklopite.ODstranite čistilno krtačko, ki je vgrajena v sam konec ročaja glavnika in temeljito očistite zobce - elektrode. Po zaključenem delu ne pozabite izklopiti naprave in jo temeljito očistiti. Kadar glavnika ne uporabljate, nanj vedno namestite zaščitni pokrov.

Učinkovitost Medisana glavnika

Najbolj je glavnik učinkovit v primeru večjih uši, saj so te dovolj velike, da se zagozdijo in dotaknejo elektrod. V komibnaciji s šamponi ta glavnik uporabljajte cca 14 dni, nakar že tekom uporabe preverjajte ali uši še ostajajo na površini lasišča.

Za zaščito pred ponovnim pojavom uši priporočamo, da električni glavnik kot previdnostni ukrep uporabljate enkrat tedensko.

Ostale karakteristike glavnika za odstranjevanje gnid in uši

Temperaturni pogoji delovanja: od 5 do 37 stopinj celzija

Dimenzije: 193 x 66 x 24 mm

Življenska doba aparata: 5 let

Napajanje: 1,5 V baterrija tipa AA

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dušenje

Če bolnik izgubi zavest in neha dihati, morate začeti z izvajanjem temeljnih postopkov oživljanja (masaža srca in umetno dihanje). Bolnika brez zavesti, ki sam diha, namestite v bočni položaj.
Kdaj morate k zdravniku?
Takojšen pregled (tudi klic na 112) je nujen:

• kadar je dušenju pridružena tudi bolečina v predelu prsnega koša,

• kadar je dušenje tako hudo, da pomodrijo okončine,

• kadar se ob dušenju pojavijo tudi gobasti izpuščaji in otekline po telesu, kar bi lahko bilo posledica alergične reakcije (npr. po piku insekta, zaužitju zdravila ipd.),

• če obstaja možnost za tujek v dihalih,

• če se nenadno dušenje pojavi po poškodbi ali operaciji z imobilizacijo ali pri nekom, ki mora dlje časa mirovati,

• ob astmatičnem napadu, ki ne popusti po zdravilih
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Medisana Medisana
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov