Marbo aktivator, 180 mL

Narejen po 100% naravni formuli, ki aktivira rast novih las na lasišču, kjer se lasje redčijo. Narejen po 100% naravni formuli, ki aktivira rast novih las na lasišču, kjer se lasje redčijo.
2022-04-18 71,50 €
594644 13831
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Tomaž **** 11. 12. 2014 01:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Narejen po 100% naravni formuli, ki aktivira rast novih las na lasišču, kjer se lasje redčijo. Učinkovit je pri vseh vrstah izpadanja las (alopecia) – od najblažjih, pa vse do alopecie totalis (popolna izguba las in dlak po licu in telesu).

Z redno uporabo zelo hitro zgoščuje redkejše lase in spodbuja rast novih las na prizadetih območjih, lasje pa postanejo čvrsti in bolj zdravi. Z desetletnimi dermatološkimi izkušnjami in stalnim spremljanjem rezultatov pri uporabnikih (pri otrocih in odraslih), je potrjeno da je Aktivator Marbo eden najuspešnejših naravnih preparatov na svetu proti alopecie areate (krožno izpadanje las). Njegovo delovanje je bolj učinkovito pri skupni uporabi z Marbo šamponom 03.

Uporaba

Pred uporabo pretresite. Blago vtrite na redkejša ali mesta brez las, 1-2 krat dnevno, ne dlje od 5 minut. Ne izpirajte. Lase umivajte z MARBO šamponom 03 po potrebi. Ponavljate vsak dan , dokler na prizadetih mestih ne vidite rezultatov. Nanos Aktivatorja ne masti las, z njegovo uporabo so lasje videti gostejši in bolj močni.

Priloge

Dodatni opis


Slika: prikaz izboljšanja rasti las s proizvodi Marbo!

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Alopecija in izpadanje las!

Vprašanje stranke:Spoštovani,stara sem 59 let. V zadnjem letu sem opazila precejšnje redčenje las predvsem na sprednjem delu glave. Verjetno gre za androgeno alopacijo. Tako mi je odgovoril zdravnik-dermatolog...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Morfologija in biologija

Enocelični organizem živi med pjučnimi mehurčki v pljučnem tkivu. Pojavlja se v trofozoitu in cisti.

Ameboidni ali ovalni trofozoiti z enim jedrom so navadno veliki od 1 do 4 urn, Zrela cista je okrogla ali ovalna, velika od 8 do 10 urn. Vsebuje osem "telesc" trofozoitov. Ko cista poči, sprosti trofozoite, ki se sčasoma povečajo od 1 do 2 um na velikost okoli 4 urn, Prazna, sploščena polmesečasta cista je navadno dolga toliko kolikor zrela cista. Sproščeni trofozoiti so zelo spremenljivi tako po obliki kakor tudi po velikosti. Omejeni so s tanko, večkrat cevasto, kot psevdopodiji izvihano membrano, ki ima verjetno vlogo pri pritrjevanju tega organizma na celice pljučnih mehurčkov. Izvihki membrane dajejo videz mreže okrog mikroorganizma. Trofozoiti se delijo, nekateri se spremenijo v preciste in pozneje v zrele ciste z osmimi trofozoiti.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Marbo Marbo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja