Masmi intimni vlažilni robčki, 20 robčkov

Masmi intimni vlažilni robčki so narejeni predvsem iz naravnega bombažnega materiala. Masmi intimni vlažilni robčki so narejeni predvsem iz naravnega bombažnega materiala.
544540 29228

Ocene in mnenja

Opis

Masmi intimni vlažilni robčki so narejeni predvsem iz naravnega bombažnega materiala. Robčki so primerni za nego intimnih predelov, ki jih ne iritirajo ali prekomerno dražijo.

Veliko konvencionalnih čistilnih robčkov vsebuje vrsto kemikalij, vključno s snovmi, ki sproščajo formaldehid in druge toksične kemikalije, parabene in umetne diše. Vse naštete snovi so dokazano povezana z draženjem površine intimnih predelov.

Dermatologi že dolgo izražajo zaskrbljenost zaradi tovrstnih sestavin v intimnih pripomočkih ter opozarjajo na njihove možne neželjene učinke.

 

Masmi robčki so formulirani za občutljivo kožo: 

100% organski bombaž

organska eterična olja 

naravne sestavine na rastlinski osnovi 

biološko razgradljivi in ​​primerni za kompostiranje 

primerno za vegane

dermatološko testirano na prostovoljcih

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Amebe iz rodu Naegleria (Alexeieff, 1912), imenovane tudi zemeljske amebe, so v naravi prosto živeče amebe, ki lahko povzročijo t. i. teramebozo. Živijo v sladki vodi (potokih, rekah, jezerih in bazenih), brakični vodi, slani vodi in termalni vodi. Bolj pogosto se pojavljajo v toplejših mesecih leta. Izmed sedmih poznanih vrst teh ameb je samo Naegleria fowleri patogena za človeka. Naegleria fowleri povzroča negleriozo (naegleriosis), ki se kaže z .meningoencefalitisom Do infekcije lahko pride zlasti pri kopanju v omenjenih vodah. Za razliko od amebe E. histolytica, ki povzroči okužbo osrednjega živčevja, ko se parazit iz okvar razširi po krvi, te amebe dosežejo možganske opne in možgane po nosni sluznici.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Masmi Masmi
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov