Mavala Mava-Flex vlažilni serum za suhe in trde nohte, 10 mL

Za zelo suhe in zelo trde nohte Dobro uravnotežen koncentrat na osnovi sečnine, saharidov, kalcija in vitamina B obnavlja in ohranja prožnost trdih, suhih in lomljivih nohtov. Rezultat: površina nohta je ponovno odporna in sijoča. Za zelo suhe in zelo trde nohte Dobro uravnotežen koncentrat na osnovi sečnine, saharidov, kalcija in vitamina B obnavlja in ohranja prožnost trdih, suhih in lomljivih nohtov. Rezultat: površina nohta je ponovno odporna in sijoča.
453617 5103

Ocene in mnenja

Opis

Za zelo suhe in zelo trde nohte Dobro uravnotežen koncentrat na osnovi sečnine, saharidov, kalcija in vitamina B obnavlja in ohranja prožnost trdih, suhih in lomljivih nohtov. Rezultat: površina nohta je ponovno odporna in sijoča.

Nohti, ki so zelo suhi, pretrdi in lomljivi so največkrat taki zaradi zunanjih dejavnikov ( škodljive kemikalije, pogost stik z vodo, predolgo izpostavljanje soncu..) pa tudi zaradi notranjih dejavnikov (starost, dieta, dednost..)

Mavala je razvila uravnotežene koncentrat sestavin, ki bazirajo na *urei* in saharidih. Cilja na optimalno ravnovesje vlažnosti, obnavlja in vzdržuje prožnost celotne površine nohta.

Krepilni kalcij, vitamin B in eterično olje limone ( z naravno krepilno sestavino-citral) pomaga okrepiti strukturo nohta. Ko bodo Vaši nohti spet prožni, gladki in zdravi se ne boste mogli upreti, da bi jih pustili rasti ter jih ne olepšali z MAVALA MINI COLORS – barvnimi laki za nohte.  

Navodilo za uporabo Mavala Mava-Flex vlažilni seruma

Potem, ko ste odstranili vse sledi laka za nohte, maščobe ali olja, namažite učinkovino po celotni površini nohta. Vmasirajte s palcem ter pustite, da se vpije. Če nadaljujete z manikiro, dstranite vse ostanke proizvoda. Nanesite dvakrat tedensko na nelakirane nohte, najbolje pred spanjem, da lahko serum deluje v miru preko noči.     

Uporabno:  12 mesecev po odprtju stekleničke

Opozorilo: Samo za zunanjo uporabo.

Sestavine izdelka Mavala Mava-Flex vlažilni serum

Water (Aqua), Glycerin, Alcohol Denat., Sodium PCA, Urea, Glycine, Trehalose, Phenoxyethanol, Calcium Pantothenate, Hexylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Triacetin, Caprylyl Glycol, Polyquaternium-51, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Citral, Limonene. [F998/5]

Priporočamo uporabo dodatnih izdelkov:
Krema za obnohtno kožico, manikirne lesene pilice, MAVA+Extreme krema za roke

Ne pozabite; tudi nohti na nogah potrebujejo vašo skrb.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Drugo mnenje

KAKO?
Če ne zaupate izbranemu osebnemu zdravniku na osnovni ravni, ga lahko v skladu s pravili obveznega zdravstvenega zavarovanja zamenjate.

Sekundarna in terciar na raven: pravila obveznega zdravstvenega zavarovanja Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije določajo, da za isti zdravstveni problem ni mogoče prenesti pooblastil s strani osebnega izbranega zdravnika (to pomeni izdati ustrezno napotnico) za drugega napotnega specialista istočasno. Za bolnike v bolnišnicah velja pravica pridobitve drugega mnenja iz Zakona o pacientovih pravicah. Bolniki imajo tudi pravico izvedeti za postopke in načine zdravljena, ki v Republiki Sloveniji niso dosegljivi ali niso pravica iz obveznega zdravstvenega zavarovanja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Mavala Mavala
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov