x
Vse kategorije
Medihoney honey antibakterijski medicinski med, 5x20 g
Medihoney honey antibakterijski medicinski med, 5x20 g
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Medihoney honey antibakterijski medicinski med, 5x20 g

Proizvajalec: Derma Sciences

Medihoney izdelki so dokazano učinkoviti:
ustvarjajo antibakterijsko okolje, ki je učinkovito proti širokemu spektru bakterij, vključno s tistimi organizmi, ki so rezistentni na antibiotike.

Brezplačna poštnina!
Cena: 69,05 €
Vprašaj nas

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Medihoney izdelki so dokazano učinkoviti:

• ustvarjajo antibakterijsko okolje, ki je učinkovito proti širokemu spektru bakterij, vključno s tistimi organizmi, ki so rezistentni na antibiotike.
• hitro in učinkovito avtolitično čistijo fibrinske in nekrotične obloge na rani
• zelo hitro zmanjšajo neprijeten vonj
• zagotavljajo vlažno okolje za celjenje rane in omogočajo atravmatsko menjavo pri prevezah rane.

Medihoney™ izdelki so dokazali, da izboljšajo celjenje rane tudi do 30% v primerjavi s standardnimi oblogami in zagotavljajo hitrejše čiščenje rane kot nekateri hidrogeli.

Vsebuje 100% Medihoney antibakterijskega medicinskega medu.

INDIKACIJE

• globoke rane
• sinusne rane
• nekrotične rane
• inficirane rane
• kirurške rane
• rane neprijetnega vonja

Priloge

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Srce je za pest velik votel mišični organ, ki kot črpalka potiska kri po telesu. Razdeljeno je v štiri kamrice: zgornji kamrici, ki jima pravimo preddvora oziroma atrija, in spodnji kamrici, ki jima pravimo prekata ali ventrikla. Deoksigenirana kri (z majhno vsebnostjo kisika) iz telesa se zbira v desnem preddvoru, nato pa steče v desni prekat, ki jo potisne v pljuča. Oksigenirana, s kisikom bogata kri iz pljuč vstopa v levi preddvor in nato steče v levi prekat, ki jo potiska po telesu.

Krvne skupine

Krvno skupino določa navzočnost beljakovin, imenovanih antigeni, na površini rdečih krvnih celic. Če prejmete kri z antigeni, ki niso združljivi z vašimi, jih bo vaš imunski sistem napadel in uničil. Razvrščanje v krvne skupine zagotavlja, da vedno prejmete transfuzijo ustrezne krvi.

Glavna sistema za označevanje krvnih skupin sta ABO in Rh (Rhesus). Ne glede na razvrstitev v sistemu ABO, označimo kri tudi kot Rh-pozitivno ali Rh-negativno.

V nosečnosti lahko v Rh-negativni krvi matere nastanejo protitelesa proti krvi otroka, če je ta Rh-pozitivna. Težavo lahko uspešno zdravimo, če jo ugotovimo že pred rojstvom.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.