Microlife BP B3 AFIB merilnik krvnega tlaka, 1 merilni set
Microlife BP B3 AFIB merilnik krvnega tlaka, 1 merilni set
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Microlife BP B3 AFIB merilnik krvnega tlaka, 1 merilni set

Proizvajalec: Microlife
Microlife merilnik krvnega tlaka BP B3 AFIB omogoča pameten način merjenja krvnega tlaka.
Brezplačna poštnina!
Cena: 95,90 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Težavapovišan krvni tlak
Tip izdelkapripomoček, merilnik krvnega tlaka
Tip tlakomeranadlaktni merilnik

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Microlife merilnik krvnega tlaka BP B3 AFIB omogoča pameten način merjenja krvnega tlaka.

Prednosti naprave

  • nadlaktni merilnik
  • natančno merjenje
  • z alarmom za možne srčne aritmije
  • preprosta namestitev ter uporaba

Delovanje Microlife merilnika krvnega tlaka BP B3 AFIB

Gre za prvi model manometra četrte generacije. Ta avtomatski merilnik krvnega tlaka BP B3 AFIB ima nekoliko več funkcij, da je nadzor nad delovanjem srca še lažji.

Nadlaktni merilnik krvnega tlaka ima priloženo mehko konusno manšeto s prilagodljivim obsegom od 22 do 42 cm. Gentle+ tehnologija omogoča nežno napihovanje in tudi izpihovanje manšete. V svoj spomin lahko shrani kar 99 meritev.

S tehnologijo AFIB namreč ta merilnik Microlife lahko zazna atrijsko fibrilacijo. Atrijska fibrilacija je ena najpogostejših vzrokov za nastanek možganske kapi. Pogosto se namreč pojavi brez simptomov in to močno oteži odkrivanje AF. Tehnologija AFIB omogoča kar 3 zaporedna merjenja samo z enim klikom. Nato se na zaslonu prikaže tudi analiza in povprečna vrednost meritev. Mnogi zdravniki namreč priporočajo vsaj dva zaporedna merjenja in izračun povprečja, vendar mnogi merilniki ne morejo opraviti dveh zaporednih meritev.

Druga tehnologija, IHB, zazna neenakomeren srčni utrip. S tako dobro tehnologijo boste lahko neobičajno delovanje srca zaznali doma in se pravočasno odpravili po zdravniško pomoč, kjer bodo opravili nadaljnje raziskave.

Merilnik krvnega tlaka je klinično validiran za mnoge skupine. Uporabljajo ga lahko otroci starejši od 12 let. Primeren je tudi za sladkorne bolnike kot tudi tiste osebe, ki se soočajo z boleznijo ledvic. S tem merilnikom krvnega tlaka lahko izmerite tlak pri nosečnicah in tudi osebah s prekomerno telesno težo.

Med prednosti Microlife merilnika krvnega tlaka BP B3 AFIB se uvršča tudi semaforski prikaz izmerjenih vrednosti po WHO klasifikaciji. Hkrati med merjenjem deluje poseben indikator za premikanje roke. Dodano pa je vgrajen še indikator stanja manšete, ki vas bo opozoril, če ta ne bo pravilno nameščena.

Prikazovalni zaslon je izredno velik in dobro osvetljen. Rezultati meritev so tako preprosto vidni.

Izdelek ima 5 let garancije.

Uporaba merilnika

Pred meritvijo morate biti sproščeni. Tlak vedno merite na isti roki, običajno se meri na levi. Z nadlakti odstranite oblačila in namestite manšeto. Ta naj ne bo pretesna in naj bo nameščena 2 cm nad komolcem. Roka naj bo podprta in sproščena. Pritisnite na gum za vklop/izklop. Meritev krvnega tlaka se bo pričela.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Težavapovišan krvni tlak
Tip izdelkapripomoček, merilnik krvnega tlaka
Tip tlakomeranadlaktni merilnik

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.